Luk

Dal Hende: Ikke svært at motivere sig

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens 2-3
Superligaen Nedrykningsspil
32' 1-0 Patrick Banggaard
35' 2-0 Haji Wright
59' 2-1 James Gomez
72' 2-2 Casper Tengstedt
73' 2-3 Casper Tengstedt

Marc Dal Hende har ingen problemer med at motivere sig til SønderjyskE's overlevelseskamp, og han så lyspunkter i nedturen mod AC Horsens.

SønderjyskE led søndag et smerteligt 2-3-nederlag til bundproppen AC Horsens efter ellers at have været foran med 2-0 i kampen.

Marc Dal Hende medgiver, at holdet mangler lidt selvtillid og for nemt kom til at tvivle, da Horsens bragte sig tilbage i opgøret.

- Når man får mål imod sig i sådan en periode, som vi er inde i her i foråret, kan man godt begynde at tvivle lidt på tingene, og det er her, vi skal være stærke sammen som hold, siger Dal Hende.

- Der manglede vi nogle procenter i dag (søndag, red.), specielt ved det sidste mål. Det må ikke ske, at vi giver bolden op, og så ligger den lynhurtigt nede i rusen igen.

- I sådan en situation er det vigtigt at få lidt ro på og ride stormen af, så vi forhåbentlig kunne få momentum igen.

- Efter de kom foran, rejste vi os igen og havde nogle chancer, men der er ingen undskyldninger, siger Dal Hende.

Dal Hende understreger, at spillerne ikke har noget problem med at motivere sig til nedrykningskampen i 3F Superligaen, som de nu er en del af.

- Hvis ikke man kan motivere sig, når man er en del af en nedrykningskamp, skal man finde en anden branche at være i, så det bliver helt sikkert nemt at motivere sig.

- Det var små ting i dag (søndag, red.). Vi spillede en fantastisk første halvleg, fik Haji (Wright, red.) på tavlen, som har været lidt uheldig med aktioner længe, og sådan noget giver os virkelig et boost.

- Han kan give os så meget fremadrettet, så jeg synes egentlig, at mange spillede en sindssygt god første halvleg, og så var det virkelig skuffende, vi ikke kunne holde momentum i anden halvleg, siger Dal Hende.

SønderjyskE har syv point ned til Lyngby under stregen, men de kongeblå kan mindske den afstand mandag aften mod AaB.

 


Af Sara Margren
Søndag 16. maj