LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dal: Simon Nagel er et godt match

| 2. Division Gruppe 3 | 5 kommentarer
Dal: Simon Nagel er et godt match
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Kjellerup - Slagelse
2. Division Kvalifikationsspil (27/04)
Oddset 4,30 3,60 1,72

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Kjellerup-træner Jonas Dal er glad for tilgangen af rutinerede Simon Nagel og spår desuden sine unge spillere gode muligheder for stor udvikling.

Midtjyske Kjellerup har denne sommer fået tilgang af den 32-årige midtbanespiller Simon Nagel, der kommer med 162 Superliga-kampe i bagagen.

Nagel bidrog med begge mål i Kjellerups 2-1-sejr over Odder for små to uger siden, og den tidligere Silkeborg-, Horsens-, Viborg-, og Vejle-spiller er en velkommen forstærkning, fastslår cheftræner Jonas Dal.

- Simon spiller fodbold på den måde, som vi gerne vil spille fodbold på i Kjellerup, og det tegner til at blive et lykkeligt ægteskab. Han er kommet ind med træsko på og har været et rigtig godt bekendtskab fra dag ét.

- Udover et højt spillemæssigt niveau har Simon også fortsat masser af lyst til fodbold, selvom han måske også prioriterer andre værdier i sit liv nu. Det er et scoop og et godt match for begge parter, siger Dal til bold.dk.

Dal er i gang med sine første måneder som cheftræner i 2. divisionsklubben, og udover Nagel råder han også over enkelte andre rutinerede folk som Thomas Røll og Jesper Nielsen, men derudover er truppen primært sammensat af unge folk.

- Vi er langt fra at leve op til vores potentiale. Her er masser af unge spillere, der først lige er begyndt på deres karriere, og flere af dem skal nu til at lære at spille seniorfodbold. Andre kom til sidste år og har fået et år på bagen som gruppe, så der er masser af bygge videre på.

- Truppen har et kæmpestort potentiale, og der er ikke noget, vi får forløst på bare én sæson. Der kommer til at tage længere tid, og nogle af de dygtigste unge spillere vil sikkert skifte videre inden da. Jeg er faktisk lidt overrasket over, at flere af dem ikke allerede er blevet nuppet af større klubber.

- Men de kan nu sagtens udvikle sig mere her, hvor de desuden har en plads i truppen, som de måske ikke kan få andre steder. Det ser sgu meget godt ud, siger Dal om sin trup.

Kjellerup har hentet fire point i sine første to kampe og næste opgave er oprykkerne Lyseng på hjemmebane lørdag.

mikael@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april