LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dalic om finaleplads: Skyldes sammenhold

| Kroatien | 0 kommentarer
Kroatiens profiler: Luka Modric
Dalic om finaleplads: Skyldes sammenhold
Foto: Getty Images

Infoboks

Ungarn - Kroatien
EM Kvalifikation Gruppe E (24/03)
bet365 5,50 3,75 1,72
NordicBet 5,05 3,75 1,72
Oddset 5,10 3,75 1,72
Stream Ungarn – Kroatien på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Den kroatiske landstræner mener, at holdets flotte resultater ved VM skyldes et fantastisk sammenhold snarere end antallet af stjernespillere.

Kroatien har været en af de helt store overraskelser ved det VM, hvor Zlatko Dalics tropper er nået hele vejen til finalen, efter at England onsdag blev besejret efter forlænget spilletid.

Til trods for profilerede navne som Ivan Rakitic, Luka Modric og Mario Mandzukic slår landstræner Zlatko Dalic fast, at det er sammenholdet, der har sikret Kroatien succes ved slutrunden.

- For mig er Messi den bedste spiller i verden, og Neymar meget tæt på. Men ved det her VM er de stjernespækkede hold, der har været afhængige af de store navne, allerede gået på ferie, siger han ifølge ESPN.

- Det er de kompakte og forenede hold, der kæmper for noget, som stadig er med. Det har været den mærkeligste slutrunde. Fodbold har ændret sig så meget, at alle hold kan have være velorganiseret i defensiven, så der er ingen store sejre og det er holdet, der er alt.

- Det var vores problem for 10 år siden, hvor vi havde fantastiske individualister, men intet fællesskab, og det var det, som jeg var nødt til at skabe for holdets bedste.

Kroatien har i de tre kampe siden gruppespillet skulle ud i forlænget spilletid, mens både ottendedelsfinalen og kvartfinalen blev vundet efter straffesparkskonkurrence.

Stream Ungarn – Kroatien på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts