LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dalsgaard kan se Frank som Brentford-chef

| Championship | 3 kommentarer
Dalsgaard kan se Frank som Brentford-chef
Foto: Getty Images

Thomas Frank har kvaliteterne til at tage over for Dean Smith i Brentford, mener Henrik Dalsgaard, der begræder, men forstår Smiths beslutning.

Brentfords hidtidige cheftræner Dean Smith sagde onsdag ja tak til et tilbud fra sin favoritklub Aston Villa, og dermed skal danskerkolonien i Brentford have ny chef.

Landsholdsbacken Henrik Dalsgaard både begræder og forstår Smiths beslutning.

- Jeg er lidt træt af det. Vi har haft en klar spillestil under Dean. Han vidste, hvad han fik fra mig, og jeg vidste, hvad jeg kunne forvente af ham.

- Han hentede mig til klubben og kunne godt lide mig, og vi var også ved at bygge noget rigtigt godt op, synes jeg.

- Det behøver selvfølgelig ikke stoppe nu, men det vanskeliggør det altid en smule, når man skifter træner, siger Dalsgaard til bold.dk og tilføjer:

- Aston Villa er en kæmpeklub med store traditioner, så jeg forstår ham godt. Spiller for spiller har de vel også et bedre hold end os, så hvis han kan tage derhen og få dem på rette spor, så har de en rigtig god træner.

Thomas Frank er klar
Smiths danske assistent Thomas Frank er ifølge blandt andre Sky Sports kandidat til at tage over for Dean Smith, og den melding hilser Dalsgaard velkommen.

- Jeg kan godt se Thomas over. Han har lært en masse af sin tid i Brøndby, og han har helt sikkert også lært en masse af sin tid i Brentford.

- Det vil være et naturligt tidspunkt for ham at tage skridtet op, for han ved helt sikkert, hvad det kræver. Heldigvis er det jo ikke hans første sæson som træner og heldigvis heller ikke hans første sæson i Championship.

- Han har de taktiske evner til at lede holdet, og jeg sagtens se ham tager over, siger Dalsgaard om Frank, der blandt andet har fungeret som defensivtræner i Brentford på det seneste:

- Han har haft meget med firebackkæden at gøre. Især efter vi fik et par unge folk ind i sommer. Det har krævet lidt ekstra arbejde at få os alle til at makke ret og arbejde sammen, og det har han formået, siger Dalsgaard.

Frank blev hentet til Brentford som assistent i december 2016.

mikael@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj