Luk

Dalsgaard møder AaB - Mæhle hyldes

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Henrik Dalsgaard møder lørdag sin tidligere klub AaB sammen med FC Midtjylland. I forbindelse med samme kamp hyldes Joakim Mæhle på stadion i Aalborg.

Denne sommer vendte Henrik Dalsgaard hjem til dansk fodbold efter en årrække i udlandet.

Her valgte den rutinerede højreback FC Midtjylland, og lørdag står han derfor over for sin tidligere klub AaB, som Bo Henriksens tropper gæster på Aalborg Portland Park.

FCM skal forsøge at slå ind på sporet i 3F Superligaen efter nederlaget til OB i premieren, hvor AaB fik 2-2 ude mod FC København.

I forbindelse med kampen vil en anden tidligere AaB'er i form af Joakim Mæhle blive hyldet i kølvandet på landsholdsspillerens flotte EM-slutrunde, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Lørdag er desuden dagen, hvor Jammerbugt tager hul på tilværelsen i 1. division med en udekamp mod Hvidovre.

Dagens højdepunkter:
15.00 Hvidovre-Jammerbugt
15.00 Mjällby-Malmö
18.00 AaB-FC Midtjylland
20.30 Werder Bremen-Hannover


Af Martin Schmidt

3 kommentarer

Hynkjii 08:47          
Er skuffet over Dalsgaard men det ændrer ikke at han har været en stor profil hos AaB.

Jeg kommer ikke til at buhe af ham på stadion i aften og opfordrer andre til heller ikke at gøre det.
Han fortjener det ikke.

Ærgerligt Inge ikke ville have ham, men sådan er gamet, vi manglede ikke en højre back, men havde da gerne set ham i en anden klub.

Til gengæld bliver der masser af klapsalver til mæhle.
Forza de røde
14Guti 11:52          
I hylder en tidligere back som knapt nok nåede en sæson på førsteholdet og bogstaveligt talt ikke har set sig tilbage siden han forlod Aalborg.

En anden tidligere back har de fleste af jer til gengæld slået hånden af på trods af otte sæsoner i klubben.

MEN husk altid det var AaB, der fravalgte Dalsgaard - ikke omvendt. Dét kan man ærgre sig over, men at være "skuffet" over han valgte muligheden for at komme hjem, få en fornuftig kontrakt og fortsætte i samme organisation, er sgu ret patetisk.
Sarriá 14:59          
Så har du ikke vist ikke det store kendskab til hvem personen Joachim Mæhle er, men jeg tror også at der ligger mere i det end de år han tilbragte i AaB. Han er en spiller som mange heroppe siden har fulgt i Belgien og nu følger i Italien og for landsholdet samt har bevidnet den udvikling han har været igennem.

Umiddelbart da FCM hentede Dalsgaard tror jeg at skuffelsen var til at tage på heroppe ( mig selv inkl. ) da mange antog at han havde valgt midtjyderne fremfor AaB. Siden udtalte IA at klubben havde andre prioriteter og jeg håber at fan grupperingerne opper sig og tager positivt imod ham. At der så buhes under kampen fordi at han som ex. AaB`er spiller i den helt forkerte trøje bidrager kun til intensiteten og noget som jeg tror at Dalsgaard kun selv forventer.
Søndag 25. juli