LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dalum-chef: Alle udfordrer os til det yderste

| 2. Division | 0 kommentarer
Dalum-chef: Alle udfordrer os til det yderste
Foto: Robert Hierath/Dalum IF

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Dalum-træner Anders Nielsen mener, at holdet har haft det svært mod ligaens bedste hold og synes generelt, at alle hold i 2. divisions pulje 1 har kvaliteten til at udfordre.

Dalum tager fat på den anden tredjedel af sæsonen, når holdet lørdag tager imod Aarhus Fremad. 11 kampe af i alt 33 er afviklet i 2. divisions pulje 1, og på nuværende tidspunkt indtager Dalum-holdet en ærgerlig 7. plads i tabellen, der lige nøjagtig holder dem ude af det sjove oprykningsspil.

Dalum-træner Anders Nielsen mener, at det er en pulje, hvor fire hold skiller sig ud, selvom alle holdene har kvaliteten til at udfodre.

- Det er en pulje, hvor alle hold udfordrer os til det yderste i alle kampe. Vi har haft det svært imod de fire hold, som ligger helt fremme i rækken, og det ligner lidt sidste sæson, men det er ikke overraskende, når man arbejder med så mange unge spillere. 

- Vi er bedst i kampe, hvor der kan opstå nogle tilfældige situationer på grund af holdenes kvalitet. Topholdende laver meget få fejl, så de er svære at straffe, siger Nielsen ifølge holdets hjemmeside.

Lørdag venter så Aarhus Fremad, der ligger lige over Dalum i tabellen - to point foran. Anders Nielsen understreger, at udfaldet af kampen er vigtigt for at bibeholde troen på top 6.

- Aarhus Fremad er et godt hold med mange individuelle stærke spillere. Det er dog et hold, vi har vundet over i de seneste to indbyrdes opgør, og på hjemmebane skal vi have point imod dem - også for at holde fast i kampen om 6. pladsen. De er stærke på standarder og vil presse os fysisk i store dele af kampen, forklarer træneren.

Kampen fløjtes i gang lørdag klokken 14.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj