Luk

Dalum IF slog Middelfart i syvmålskamp

| 2. division | 0 kommentarer

Målene væltede ind i opgøret mellem Dalum IF og Middelfart. Middelfart noterede sig for tre mål, men det var ikke nok til point, da Dalum IF vandt med 4-3.

Klos op ad hinanden i midten af tabellen i 2. division gruppe 1 mødtes Dalum IF og Middelfart.

Hjemmeholdet fra Dalum IF havde således ni point inden kampen, og det samme havde Middelfart, så der var en 7. plads på højkant for begge mandskaber.

Efter syv minutter bragte gæsterne fra Middelfart sig i front, da Casper Johansen scorede til 1-0 blot fem minutter før, at hans holdkammerat Nikolaj Leth sendte bolden i egen net til 1-1 efter 13 minutter.

Peter Kristensen sørgede efter 23 minutter for, at Middelfart igen kunne juble over en føring, som denne gang holdt ni minutter, før Frederik Humlegaard scorede til 2-2 efter 32 minutter.

Med tre minutter til pausefløjt scorede Frederik Høgh til 3-2 til Middelfart, som herefter formåede at holde Dalum IF fra fadet, inden mandskaberne gik i omklædningsrummene.

Anden halvleg udviklede sig anderledes målfattigt, og Frederik Humlegaards mål til 3-3 så længe ud til at blive det eneste, men dybt inde i overtiden scorede August Nielsen til 4-3 til Dalum IF.

4-3-sejren efterlader Dalum IF på en 7. plads, mens Middelfart må tage sig af 8. pladsen.

Målrigt sluttede Holbæk og FC Sydvest 05’s opgør også. En 3-2-sejr til FC Sydvest 05 betyder, at de to klubber begge har otte point på en delt 9. plads.


Af Lasse Rene
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august