Luk

Dalum indgår aftale med ung keeper

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Dalum IF har tilknyttet 20-årige Kristoffer Fuglsang Madsen, som kommer til klubben fra Kolding IF.

Dalum mistede kort før sæsonstart målmanden Rasmus Lund, der skiftede til Næsby. Derfor skulle klubben finde en erstatning, og det er blevet Kristoffer Fuglsang Madsen.

Madsen har allerede fået sin debut for Dalum i klubbens pokalkamp mod Slagelse, og sportschef i Daum Jesper Rasmussen er meget tilfreds med holdets nye keeper.

 - Det er med stor glæde, at vi har tilknyttet Kristoffer Fuglsang Madsen som målmand i vores 2. divisions trup. Kristoffer er en godt skolet målmand, der kommer til os fra Kolding IF. Inden da har han været gennem ungdomsakademiet i Sønderjyske hvor han har stået på mål i U17 og U19 Ligaen, siger han og fortsætter:

- Kristoffer er “kun” 20 år, og skal stadig uddanne sig videre som målmand, men det ses tydeligt at han teknisk har kvaliteterne til at begå sig. Jeg håber at han falder godt til i Dalum IF, og jeg ved at han tager kampen op om pladsen mellem stængerne i Dalum IF, siger sportschef Jesper Rasmussen.

Kristoffer Fuglsang Madsen håber på, at han med skiftet til Dalum kan opnå en masse erfaring gennem spilletid.

- Jeg er en ung målmand som skal ud og have spilletid hvilket jeg tror og håber på kan lade sig gøre i Dalum, derfor er mine forventninger med skiftet til Dalum, at udvikle mig og få noget erfaring. Dalum er et godt hold med mange kompetencer, så derfor har jeg en forventning om at vi kan ende i en top 6, og komme med i oprykningspillet, siger han.

Kristoffer Fuglsang Madsen kan få sin debut for Dalum, når holdet på lørdag skal spille mod Holbæk i 2. division.


Af Jonas Nielsen
Lørdag 28. november