Luk

Dalum sænkede Holstebro i overtiden

| 2. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Dalum - Holstebro Boldklub 1-0
2. Division Gruppe 1
90' 1-0 Tais Holm Christensen

Det lignede længe, at det ville slutte uden mål, men i det 91. minut scorede Tais Holm og sikrede Dalum en 1-0-sejr over Holstebro.

Hverken Dalum eller Holstebro havde fået nogen drømmestart på sæsonen i 2. divisions gruppe 1, så der var vigtige point på spil i lørdagens møde på Fyn.

Holstebro lå inden kampen på den forkerte side af stregen, men en sejr ville sende vestjyderne forbi Dalum, som så ville dumpe ned.

Første halvleg endte uden scoringer, og der stod også 0-0 langt hen i anden halvleg, men fem minutter før tid fik Julius Fechtenburg en gylden mulighed, da Dalum tilkæmpede sig et straffespark.

Midtbanespilleren stillede sig til rette ved ellevemeterpletten og løb langsomt til bolden, men Holstebros målmand bevarede roen og reddede flot.

Gæsterne havde derfor udsigt til at få point med hjem fra Fyn, men i kampens første tillægsminut lavede Dalum-angriberen Tais Holm om på det, da han afsluttede en hurtig omstilling og gjorde det til slutresultatet 1-0.

Dalum tager dermed et vigtig skridt væk fra bunden og har nu ni point for syv kampe, mens Holstebro fortsat har fire af slagsen.


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november