Luk

Damsgaard: Bedst muligheder i Vendsyssel

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (05/06)
bet365 2,75 3,40 2,50
NordicBet 2,70 3,35 2,45
Oddset 2,90 3,35 2,40
YouBet 2,80 3,30 2,40

Tobias Damsgaard vil have spilletid. Det er der langt til i Randers FC, og han ser bedre muligheder i Vendsyssel FF, hvor han mandag har underskrevet en treårig aftale.

Den 21-årige back Tobias Damsgaard har spillet 32 førsteholdskampe i Randers FC, men en dårlig udsigte til spilletid i Kronjylland har fået ham til at underskrive en permanent kontrakt i Vendsyssel FF.

Der har han været på en lejeaftale siden januar, og han har fået et godt indtryk af mulighederne for at bide sig fast i det nordjyske.

- Jeg vil gerne have noget mere spilletid, og det er der bedre muligheder for i Vendsyssel FF. Derudover har jeg været rigtig glad for mit lejeophold heroppe, det er nogle gode gutter og nogle gode trænere, siger han til Vendsyssels hjemmeside.

- Jeg føler mig godt tilpas og det var en forholdsvis let beslutning for mig. Desuden er det også godt med noget luftforandring indimellem. Jeg har været i Randers FC i mange år, og har været glad for at være der, men Vendsyssel FF kom med en god plan for mig, siger han.

Tobias Damsgaard nåede at spille fuld tid i to kampe i 1. division, inden coronapausen ramte os.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni