Luk

Damsgaard: Dejligt at blive kaldt Troldmanden

| Serie A | 6 kommentarer

Infoboks

Sampdoria - Napoli
Serie A (23/09)
Oddset 4,10 3,75 1,85
bet365 4,00 3,75 1,85

Mikkel Damsgaard bliver kaldt Troldmanden af holdkammeraterne i Sampdoria, og det er han bestemt ikke utilfreds med. Han håber på en mere stabil sæson i Italien i år.

Der er store forventninger til Mikkel Damsgaard både på landsholdet og i Sampdoria, og i Italien bliver han kaldt 'Troldmanden' af både holdkammerater og fans.

Damsgaard ved ikke, hvor det stammer fra, men han er ganske fornøjet med sit kælenavn.

- Jeg ved ikke, hvorfor de kalder mig det, og jeg kan ikke huske, hvornår det startede. Men det er et dejligt kælenavn, og jeg har hørt det før, siger Damsgaard med et smil til Sky Sport Italia.

Damsgaard fortæller videre, at han ikke havde regnet med at spille så markant en rolle for Danmark under EM.

- Jeg regnede ikke med at være så fremtrædende ved EM. Det var en vanvittig oplevelse, men jeg er glad for, at det skete, og jeg er stolt af det, vi opnåede.

- Jeg har helt sikkert udviklet mig af EM, og jeg har lært en masse denne sommer. Jeg er en anden spiller, og jeg håber at kunne vise, hvad jeg har lært, her i Sampdoria.

Damsgaard ved ikke, om han smadrer igennem i denne sæson, men han håber at spille mere fast for Sampdoria.

- Jeg vil gerne spille mere regelmæssigt, og det vil jeg opnå ved at spille mit spil. Jeg ved ikke, om det her bliver mit år, man ved aldrig.

- Jeg arbejder hårdt, og jeg gør mit bedste. Jeg vil forbedre mig individuelt, men også på holdet, så vi kan gøre det bedre for fansenes og vores egen skyld, siger Damsgaard.

21-årige Damsgaard er startet inde i de to første Serie A-kampe for Sampdoria, mens han blev indskiftet i Coppa Italia-kampen mod Alessandria.


Af Sara Margren
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september