Luk

Damsgaard nettede første mål i Sampdoria-sejr

| Serie A | 5 kommentarer

Infoboks

Sampdoria - Lazio 3-0
Serie A
32' 1-0 Fabio Quagliarella
41' 2-0 Tommaso Augello
74' 3-0 Mikkel Damsgaard

Danske Mikkel Damsgaard scorede sit første mål i Serie A for Sampdoria, der lørdag aften slog Lazio med 3-0.

Sampdoria gik lørdag aften ind på eget græs med sæsonens første sejr i bagagen fra forrige runde, da Lazio kom på besøg.

Gæsterne fra Rom lå blot et point over værterne, så der var lagt op til en lige kamp mellem de to italienske mandskaber.

Sampdoria havde danske Mikkel Damsgaard siddende på bænken, og derfra kunne den tidligere FC Nordsjælland-spiller se sin angrebskollega Fabio Quagliarella score til 1-0 efter 32 minutter.

Den gamle målræv kom højest på et indlæg, og fra kanten af det lille felt headede han kontrolleret bolden op i mølhjørnet.

2-0 skulle det også blive til for hjemmeholdet med fire minutter tilbage af første halvleg. Tommaso Augello stod klar på riposten på kanten af feltet fra hjørnesparket, og med et tørt hug hamrede han bolden i mål helt tæt på stolpen.

Sampdoria satte to friske spillere på banen efter 57 minutter, men Mikkel Damsgaard var ikke en af dem. Lidt tidligere 3F Superliga-støv blev der dog hvirvlet op i luften, da FC Københavns tidligere midtstopper Denis Vavro blev sendt på banen for Lazio et kvarter inde i anden halvleg.

De mange indskiftninger var et blandt meget få højdepunkter fra anden halvleg, hvor begge mandskaber havde mere end svært til ved at spille sig til selv de mindste optræk til chancer.

Med små tyve minutter tilbage af opgøret blev Mikkel Damgaard så sendt på banen, og det var en klog beslutning af cheftræner Claudio Ranieri.

Danskeren fik bolden spillet i fødderne i feltet, og på førsteberøringen lobbede han bolden over foden på sin modspiller og sparkede på den efterfølgende berøring bolden i mål via overliggeren. 3-0 til Sampdoria.

Flere mål fik hverken Sampdoria eller Lazio scoret, og derfor vandt Sampdoria 3-0. Resultatet bringer hjemmeholdet op på en 9. plads, mens Lazio må indtage en 11. plads.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober