Luk

Damsgaard slog uheldige Cornelius

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Parma - Sampdoria 0-2
Serie A
25' 0-1 Maya Yoshida
34' 0-2 Keita Baldé

Andreas Cornelius spillede en ufrivillig rolle ved en af scoringerne, da Sampdoria slog Parma 2-0 på Ennio Tardini.

Parma havde ikke vundet i ni kampe i træk inden aftenens opgør mod Sampdoria på Ennio Tardini, hvor Andreas Cornelius også fortsat jagtede sit første sæsonmål.

Hos Sampdoria havde han ikke dansk selskab af Mikkel Damsgaard, som var en af tre som var røget ud på bænken i forhold til Sampdorias sejr over Udinese senest.

Efter en lige åbning begyndte der at falde chancer af til værterne fra Parma. Sampdoria måtte blokere et skud fra Juraj Kucka på stregen for at holde hjemmeholdet fra at tage føringen.

Lidt senere sendte Gervinho bolden på stolpen, og netop som det var hændt, slog Sampdoria til i den anden ende i forbindelse med en dødbold.

Da bolden blev hældt i bolden anden gang efter frisparket, fik Cornelius tilfældigt lagt bolden ned for fødderne af Maya Yoshida, som trods sin rolle som forsvarer ikke havde problemer med at udnytte tilbuddet fra tæt. 1-0 til Sampdoria.

Parma gav dog ikke fortabt, og de blev ved med at holde Sampdoria-målmand Emil Audero varm. Men det var Sampdoria, som fik netmaskerne til at blafre igen.

Gaston Ramirez satte Keita Baldé op, og efter at have taget et træk forbi debuterende Andrea Conti, lagde senegaleseren bolden ind ved fjerneste stolpe.

Parma fortsatte ufortrødent med at true, og Kucka sørgede for at det blev to træf på træværket uden mål, da han ramte overliggeren. Sampdoria var derfor foran med to ved pausen.

Damsgaard havde anden halvlegs første seriøse forsøg, netop efter han var kommet på banen efter en lille time. Danskeren hamrede til en løs bold i feltet og holdt sit skud godt nede, men Luigi Sepe klarede i to forsøg.

Kanonkongen Kucka ville ikke stå tilbage for danskeren, så straks efter flugtede han hårdt mod Sampdorias mål, hvor Audero måtte ud i fuld længde for at parere.

Ellers var det ikke helt så ofte, at Parma kom til de farlige muligheder som i første halvleg, og også Sampdoria skruede lidt ned for gassen.

Det endte med en 2-0-sejr til Sampdoria, og dermed cementerer de pladsen i top 10. Imens kæmper Parma fortsat under stregen.
 


Af Casper Baunsgaard
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts