Luk

Dani Alves: Eriksen fortjener Ballon d'Or

| International | 29 kommentarer

Infoboks

Inter - Empoli
Coppa Italia (19/01)
Oddset 1,23 6,50 11,00
bet365 1,25 6,00 13,00

Christian Eriksen burde vinde Ballon d'Or i år, hvis man spørger FC Barcelonas Dani Alves, der dog fastholder, at Lionel Messi er den bedste. 

Mandag aften bliver verdens bedste fodboldspiller kåret, hvor vinder får den såkaldte Ballon d'Or pris.

Her er en enkelt dansker nomineret i form af landsholdsanfører Simon Kjær, men spørger man FC Barcelonas Dani Alves, så bør det være en anden dansker, der vinder prisen.

- Hvis I spørger mig, så fortjener Christian Eriksen Ballon d'Or, efter alt han har været i gennem. Det ville være en stærk besked at sende fra resten fodboldverdenen om den her følsomme situation.

- Messi er den bedste, og det har han været i 20 år, men det ville være dejligt for alle, hvis Eriksen vandt, siger Dani Alves ifølge Tuttomercatoweb

Prisuddelingen starter klokken 20 og kan ses på 6'eren. 


Af Andreas Roesen

29 kommentarer

MKilgallon 15:38          
Ahhh, hvad så med alle de andre der har været igennem ting i løbet af året/sæsonen?
Så skal vi give dem en ballonbold hver.
SotD 15:40          
- Hvis I spørger mig, så fortjener Christian Eriksen Ballon d´Or, efter alt han har været i gennem. Det ville være en stærk besked at sende fra resten fodboldverdenen om den her følsomme situation.
Nej, det ville være et forfærdeligt signal at sende, særligt til de som er med i opløbet om at vinde den største personlige anerkendelse man kan få. Spillere som Jorginho komme måske aldrig igen i betragtning til titlen, så selvfølgelig skal den ikke smides efter spillere der af den ene eller anden grund har haft en skrækkelig oplevelse.
- Messi er den bedste, og det har han været i 20 år, men det ville være dejligt for alle, hvis Eriksen vandt, siger Dani Alves ifølge Tuttomercatoweb
Alle undtagen dem som burde være i spil måske.

Hvis man vil hædre ham, kan man gøre det på mange fine måder uden det skal gå udover konceptet. Lav en ekstraordinær statue, medalje, eller hvad man nu måtte føle gav mening.

Vil Christian Eriksen overhovedet selv føle at en medlidenhedstitel var noget at tage imod?
rebecca860 15:43          
Det giver ingen mening at give ham ballon dor for hvad han har været igennem. Ballon dor er for verdens bedste fodboldspiller og det er Eriksen jo på ingen måde.
MistGoose 15:47          
Nej, den pris skal Eriksen selvfølgelig ikke vinde. I så fald udvander man konceptet fuldstændigt.

Imo burde Messi heller ikke vinde den. Ja, han er en ekstra ordinær spiller og har alle dage været det. Men SÅ god er han heller ikke længere, og andre har gjort det bedre.
fodbold_hjernen 15:47          
nu er konceptet jo ikke topseriøst til at begynde med men det ville da være intet værd hvis CE fik den
Thommo 15:52          
Så bør jeg stå foran i køen, jeg har haft icd meget længere end Eriksen, komplet vanvids foreslag af Dani.....Jøsses da en omgang plader at komme med.
pendlermilton 15:58          
Ja hvorfor ikke, det er jo en pris som så mange andre er totalt ligegyldig, baseret på få menneskers mening og i den her PC tid, så falder det jo pænt i hak. Ikke sikker på at CE ville bryde sig om det (uden jeg har insider viden om det) men han virker bare ikke som om det er noget han ville vinde på.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar