Luk

Dani Alves kritiserer: Messi er respektløs

| Copa America | 30 kommentarer
Haha! Dani Alves hører fløjten og jubler, men kampen er slet ikke slut
Mytiske Maracanã indrammer historisk brasiliansk pokalløft - se øjeblikket her
Turneringens tyndeste straffe? KEP: Jeg fatter ikke den dom – Frimann: Dårlig håndtering af VAR
Copa Americas All Star-hold: Frimann og Schwartz udpeger slutrundens 11 bedste sydamerikanere
Hvem vil have den mest titelvindende fodboldspiller nogensinde? Dani Alves leder fortsat efter ny arbejdsgiver
Dani Alves kritiserer: Messi er respektløs
Foto: Getty Images

Dani Alves mener, at Lionel Messi manglede respekt for det brasilianske landshold, da han udtalte, at Copa America var korrupt og arrangeret til fordel for Brasilien.

Da Copa America var overstået for Argentina efter bronzekampen, var Lionel Messi ikke ligefrem tilfreds med det sydamerikanske fodboldforbund.

Han beskyldte forbundet for at have sat hele turneringen op til fordel for Brasilien, som endte med at vinde, og han sagde, at han ikke ville være en del af korruptionen.

Det har siden fået flere til at kritisere verdensstjernen, og kritikken kommer nu også fra Messis mangeårige holdkammerat Dani Alves.

- En ven har ikke altid ret, bare fordi han er en ven. Man kan komme til at sige sådan noget i et ophedet øjeblik, men det får mig ikke til at give ham ret, siger Dani Alves ifølge goal.com til SporTV.

- Først og fremmest mener jeg, at han er respektløs over for det brasilianske landshold. For det andet er han respektløs over for flere professionelle, som har ofret meget for at være der og jagte deres drøm.

- Jeg er en ven, der altid siger sandheden, når det skal til, og jeg mener, at det var en fejl af ham at sige disse ting, siger Dani Alves.

Dani Alves blev selv kåret som turneringens bedste spiller.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

30 kommentarer

Mr P. Ness 08:38          
Jeg kan lide Danis stil, og jeg kan sagtens forstå hvis man finder Messis udtalelser respektløse.
Chris4700 09:09          
Enig. Jordens største Messi fan her, men det var præcis respektløst af ham at nævne Brasilien og korruption. At han derudover åbner op for sin frustration er fuldt forståeligt, for det var i den grad skidt det som han og Argentina blev udsat for. Bare lige de to ting skulle han have holdt for sig selv, selvom han muligvis har en pointe
testman 09:27          
Helt enig. Nu er jeg ikke pro messi, men kan godt forstå hvorfor han var frustreret over nogle af de kendelser de fik mod sig. Endda med brugen af VAR.

Men derfor er det desværre en skidt måde han begik sig i pressen. Her vil jeg give alves ret.
KM2014 09:27          
Fatter stadig ikke at folk mener at Argentina og ISÆR Messi er jagtet...alle domme kan forsvares og i sidste ende er det skøn...
Hvem glemmer Del Hornos røde mod Messi? Chelsea i 09? PSG i 17?
Er UEFA så ikke korrupt når Barca får foræret alt, som han hentyder at Brasilien gø...
Bløddyret 09:46          
Det er jo en kendsgerning at CONMEBOL har været gennemsyret af korruption de seneste år. På trods af dette og de mange mærkelige kendelser gennem årets Copa America, er Messi´s udtalelse ikke heldig.
Alves siger de rigtige ord her, på en pæn måde.
Tha_BinGo 09:53          
Forsvarer på ingen måde hans udtalelse, men hvis der ikke er nogen, der råber op om det, så bliver der ikke gjort noget ved det eller fokuseret på det.

Han har jo heller ikke rigtigt noget eftermæle at tage højde for på landsholdet og tror ikke han har noget imod at få en pause fra det argentinske landshold..
Kitcher 09:57          
Nu er forskellen så bare, at vi har VAR i dag, til disse tvivlsomme kendelser
Fredag 19. juli
Torsdag 18. juli