LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dani Alves: VM-kritik vil modne Neymar

| Ligue 1 | 4 kommentarer
Dani Alves: VM-kritik vil modne Neymar
Foto: Getty Images

Dani Alves tror på, at den massive kritik af Neymar under VM vil betyde, at den brasilianske superstjerne bliver mere moden som spiller.

Neymar blev undervejs i VM udsat for massiv kritik, da han flere gange overspillede situationer, hvor han var blevet tacklet.

Brasilianeren har siden udtalt, at kritikken af ham var overdrevet, men at han ville tage den til sig, og holdkammeraten i Paris SG, Dani Alves, tror også, at Neymar tager kritikken til sig og tager ved lære af den.

- De slag han har fået, vil hjælpe ham med at blive mere moden, og hans opførsel vil ændre sig. Man stopper med at være en dreng og bliver i stedet en mand, og når man er blevet en mand, bliver ens beslutninger og attitude mere moden, siger Alves ifølge Marca.

- Jeg har altid sagt, at det ikke betyder så meget, hvis en eller to personer kritiserer dig, men hvis en masse personer siger det samme og mener, at der er noget galt, så skal man tænke over det og forbedre sig.

- Alle mennesker begår fejl, og jeg mener, at intelligente mennesker finder ud af, at de er nødt til at udvikle sig.

- Der var nogle, der var unfair over for ham, men der er ting i livet, som gør dig moden og gør dig opmærksom på, at du skal blive en bedre professionel.

Dani Alves var ikke selv med Brasilien til VM, da han sad ude med en skade.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj