LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Daniel Høegh med i vild hollandsk målfest

| Æresdivisionen | 5 kommentarer
Daniel Høegh med i vild hollandsk målfest
Foto: bold.dk
Daniel Høegh fik fuld spilletid for Heerenveen, der fredag aften vandt 3-2 over Zwolle på udebane i et dramatisk opgør med to straffespark, et rødt kort og fem scoringer. 

Den tidligere OB-spiller Daniel Høegh skiftede i sommeren 2017 fra Basel til Heerenveen, og fredag aften var den danske stopper i aktion for den hollandske klub. 

Heerenveen var på besøg hos Zwolle, og det udviklede sig hurtigt til en særdeles underholdende kamp. 

Midtvejs i første halvleg udnyttet hjemmeholdets Mike van Duinen nemlig et straffespark og gjorde det til 1-0 til Zwolle, men den føring skulle ikke holde længe. 

Med scoringer i henholdsvis kampens 32. og 39. minut sørgede norske Morten Thorsby nemlig for, at Zwolle fik vendt kampen hurtigt. 

Thorsby leverede også en assist inden pausen, da Arber Zeneli efter 43. minutter gjorde det til 3-1 til Heerenveen, hvilket også var stillingen ved pausefløjtet. 

Norske Thorsby gik dog fra helt til skurk til minutter inde i anden halvleg, da han begik straffespark og samtidig modtog et direkte rødt kort. Mike van Duinen udnyttede sit andet straffespark i kampen og gjorde det til 2-3. 

Anden halvleg udviklede sig til et sandt bombardement af Heerenveen-feltet, men hjemmeholdet formåede aldrig at score et udlignende mål, og derfor vandt Heerenveen 3-2 i en utrolig underholdende affære. 

Kampen var samtidig den første i den nye sæson, og derfor fik Daniel Høegh og Heerenveen en fantastisk start på sæsonen i Æresdivisionen. 


Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar