LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Daniel Holm fortsætter i Skovshoved

| 2. Division | 5 kommentarer
Daniel Holm fortsætter i Skovshoved
Foto: Rasmus Lykke / Lokalupdate

Den 23-årige angriber Daniel Holm fortsætter karrieren i Skovshoved i den danske 2. division, hvor han har lavet en aftale til nytår, fortæller han til bold.dk. 

I denne uge gik Daniel Holm og Frem hvert til sit, men den unge angribers jagt på en ny arbejdsgiver blev ikke lang. 

Holm skifter nemlig til Skovshoved i 2. division, hvor han har lavet en aftale, der gælder indtil nytår, og klubben har igennem lang tid forsøgt at tilknytte angriberen, fortæller han. 

- Skovshoved ville mig rigtig rigtig meget, og de har i en længere periode forsøgt at få fat i mig. Den tillid ville jeg gerne gengælde, da tingene for mig lige nu passede rigtig fint sammen, siger Daniel Holm til bold.dk. 

- Det er ikke nogen tilfældighed, de inden for det sidste år har sendt fem spillere videre til Superligaen og 1. division. Det er noget, der bemærkes, og klubben har gang i noget utrolig spændende.

- Og så glæder jeg mig til at være en del af et hold og en stil som gerne vil spille fodbold langs jorden. Mit indtryk af klubben har været meget positivt, så jeg glæder mig bare til at gøre en forskel på banen.

Daniel Holm har en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling, og han skiftede i 2015 til Hvidovre, inden turen året efter gik til Frem. 

dalsten@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Tirsdag 21. maj