LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Danilo Arrieta takker af i Lyngby

| Superligaen | 6 kommentarer
Danilo Arrieta takker af i Lyngby
Foto: Getty Images
Den 30-årige offensivspiller Danilo Arrieta stopper i Lyngby Boldklub. Hans kontrakt løber ud med udgangen af juni, og den bliver ikke forlænget.

Danilo Arrieta får ikke forlænget sin kontrakt i Lyngby Boldklub. Dermed er den 30-årige offensivspiller fortid i den klub, han har været i siden sommeren 2015.

- Jeg kom fra en mindre klub i Skive til en større klub med en klar målsætning om at vinde hver gang - og rykke op. Mit første år spillede jeg fast, og var super glad for den tillid jeg fik fra David og trænerteamet, siger Arrieta ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Jeg fik så desværre en skade, der holdt mig ude i næsten et år. Jeg har kæmpet mig tilbage og har været klar til at spille, men jeg har også respekt for, at holdet har klaret sig så godt, at spilletiden har været begrænset for mig.
 
Danilo Arrieta var i sine unge år betragtet som et meget stort talent. Det bragte ham da også forbi spansk fodbold, hvor han i en ung alder endte hos Valencia.

Han blev dog hentet hjem til AGF igen to år senere. Siden dengang har han været forbi to andre spanske klubber, Vejle Boldklub, Hobro, Viborg og Skive, inden han altså i 2015 endte hos Lyngby.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

SkiveIK 22:53          
Danilo. Afsted til Hammarby og bliv forenet med Jakob Michelsen, så vi alle kan se dig shine igen! Vi ved du altid er insane under Michelsen.

Please, do it! Mvh. alle som ved hvad du kan!
Mozz 00:03          
Fredericia måske... De mangler vel en kreativ offensiv spiller, efter Mathias Hebo er røget til Lyngby. Måske!!
beringer 03:29          
I sine unge år var han en guds benådet spiller, og havde han kunnet holde sig 100 % fri for skader, og dårlige valgt i forhold til hvor han tog hen, havde han gjort det til mere end hvad han har gjort... sikker på at han kunnet havde gjort sig i Holland eller Belgien med hans talent i sing tid... :-/

Trist, men glædes trods alt stadig over de artikler der kommer om ham..., for mindes ham med storhed... :-D
Tryllerrik 06:27          
Mon ikke Helsingør byder sig til her?
UMURUM 07:29          
Det er så ærgerligt for Danilo, at han blev skadet. Før skaden var han en profil på Lyngbys hold. Specielt efteråret 2015 var rigtig fint. Efter oprykningen er konkurrencen på 10eren og kanten blevet skærpet betydeligt, og eftersom han ser ud til at skulle have en del kampe for at komme i form igen, så er det nok meget godt, at det kommer til at ske i en anden klub.
Britz 11:37          
Viborg igen?
Torsdag 21. marts