LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Danilo Arrieta vil hjem til AGF

| bold.nyt | kommentarer
Danilo Arrieta vil hjem til AGF
Stortalentet Danilo Arrieta er træt af fodboldlivet i Valencia og forsøger at få opløst sin kontrakt, så han kan vende tilbage til AGF.

Hvis U17-landsholdsspilleren var fortsat i AGF, ville han sikkert være udtaget til holdet i aften imod FC Midtjylland. På grund af skader har århusianerne for anden kamp i træk to ynglingespillere i truppen til SAS Liga-kampen.
Men Arrieta valgte for knap to år siden at sige ja til et drømmeskifte til det nuværende spanske mesterhold Valencia. Og her er han efterhånden træt af at være.

I dag afslører den unge spiller med chilenske aner over for Århus Stiftstidende, at han er forsøger at få opløst sin kontrakt i det spanske for at vende hjem til Danmark, hvor AGF angiveligt er mere end interesseret i at hyre angriberen igen.

- AGF har altid været min klub, og jeg er altid blevet utrolig godt behandlet af klubben. Desuden har jeg mange af mine venner og min kæreste i Århus, så jeg håber da meget, at det kan lade sig gøre at havne i AGF. Jeg har allerede så småt snakket med klubben, men om det bliver til noget er for tidligt at sige noget om, siger Danilo Arrieta til dagbladet.

Arrietas situation i Valencia risikerer at blive betydeligt forværret efter sommerferien, fordi klubbens andethold, hvor den danske ungdomslandsholdsspiller er med, er uhyre tæt på at rykke ud af den spanske 2. division. I 3. division må klubberne ikke benytte sig af udlændinge, og dermed har Arrieta udsigt til slet ikke at få kamptræning i det kommende års tid.

Valencia er ikke umiddelbart interesseret i at give slip på talentet, der fortsat har tre år tilbage af sin kontrakt i det spanske. Klubben har foreslået Arrieta at leje ham ud til en anden klub for en periode, men det siger Arrieta, han ikke er interesseret i.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts