Luk

Danmark kvitter ikke EM: Truppen vil fortsætte

| EM | 41 kommentarer

Infoboks

Danmark - Finland 0-1
EM Gruppe B
60' 0-1 Joel Pohjanpalo
74' 0-1 Pierre-Emile Højbjerg

Landsholdet har ikke tænkt sig at trække sig fra EM trods Christian Eriksens uheld. Spillerne ønsker at spille turneringen til ende, siger Peter Møller.

Danmark har ikke tænkt sig at trække sig fra EM trods den forfærdelige ulykke med Christian Eriksen i lørdagens kamp mod Finland.

DBU's fodbolddirektør Peter Møller forklarer på søndagens pressemøde, at spillerne ønsker at spille EM færdigt, og arbejdet mod at blive klar mod Belgien torsdag er derfor startet.

- Vi har ikke opfordret spillerne til at bryde boblen, men vi har lyttet til krisepsykologerne, som ved, hvordan mennesker har det efter traumer og chok som disse, og hvordan man bedst muligt kan komme videre, siger Peter Møller.

- Og vi ønsker at komme videre. Vi ønsker at fortsætte den her turnering. Vi ønsker at gøre danskerne stolte og samle dem om det her hold.

- Men de har alle sammen individuelle behov og ønsker for, hvordan de kommer videre. Nogle har behov for at være sammen med deres allerkæreste, og det har vi selvfølgelig ikke sat os i vejen for.

- Om det er at bryde boblen, ved jeg ikke. Vi viser bare det, der skal til, for at løfte spillerne.

- Vi ved, at Christian er i gode hænder, så vores opgave som DBU og ledere nu er at løfte spillerne, så vi kan få det bedste ud af dem, få dem på ret køl og forme disse unge spillere, så de er klar til kampen på torsdag mod Belgien, siger Peter Møller.

Næste kamp er som bekendt torsdag mod Belgien i Parken.


Af Sara Margren
Fredag 3. december
Torsdag 2. december