Luk

Danmarksserie-målmand afviser Næstved

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

Næstved Boldklub - Slagelse
2. Division Gruppe 2 (14/03)
Oddset 1,52 3,90 5,30

Vordingborg-målmanden Timmi Nielsen siger til LigaBold.dk, at han har afvist et tilbud fra Næstved om at blive en del af truppen, da han skulle agere reservekeeper. 

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder. 

I lidt over en uge har Vordingborg-målmanden Timmi Nielsen trænet med i 2. divisionsklubben Næstved Boldklub. Her har Næstved set målmanden an, og nu er der kommet en afklaring på fremtiden for Vordingborg-keeperen.

Timmi Nielsen siger til LigaBold.dk, at Næstved gerne ville beholde ham, men han har afvist klubben.

- Det gik faktisk godt i Næstved, og det har været supergod oplevelse at få prøvet sig af i et andet miljø og på et endnu højere niveau, end hvad jeg har været vant til. 

- Jeg havde en snak med Peter Dinesen (sportschef i Næstved, red.) i mandags, hvor han sagde, at de gerne vil have mig med i truppen, men Viktor Anker er det klare førstevalg.

- Så meddelte jeg Næstved tirsdag, at jeg ikke kunne få det til at hænge sammen med arbejde og sådan nogle ting, da der så var nogle timer, der skulle omlægges. Så sagde jeg til Næstved, at jeg ville fortsætte i Vordingborg, siger Timmi Nielsen til LigaBold.dk, der understreger, at fast spilletid er vigtig for ham.

Kan være med på 2. div-niveau

23-årige Timmi Nielsen har dog bestemt mod på mere på sigt. Det skal dog være med udsigt til at kunne blive førstekeeper.

- På et eller andet tidspunkt skal det da prøves af på et højere niveau. Jeg føler også sagtens, at jeg kan være med på det niveau, men det skal måske være på et tidspunkt, hvor jeg er klar til at blive førstekeeper i en 2. divisionsklub eller i hvert fald være inde i kampen om det og presse på.

Danmarksserie-målmanden siger, at Næstved fortalte ham, at han er en god keeper med fødderne. Derfor synes 2. divisionsklubben også, at det er en skam, at målmanden har valgt at takke nej.

- Han (Peter Dinesen, red.) var lidt ærgerlig over det, men så må de ud at finde en ny.

Timmi Nielsen træner med Vordingborg i morgen torsdag, hvor Danmarksserie-klubben er gået i gang med træning i små grupper af fem personer, og det fungerer godt.

- De startede i mandags med det her fire plus én, og det er gået supergodt. Klubben har også lagt en indsats i, at det skulle gøres rigtigt med at kridte baner op, i forhold hvor spillerne må være, og spillerne vidste, hvilke grupper som de var i på forhånd, siger Timmi Nielsen til LigaBold.dk.

I denne sæson har Timmi Nielsen stået otte kampe for Vordingborg IF, og holdet er placeret som nummer ti i Danmarksserien Pulje 2.


Af Anders Jensen
Mandag 8. marts