Luk

Dansk AIK-keeper: Hader at jeg ikke spiller

| Allsvenskan | 3 kommentarer

Infoboks

AIK - Sirius
Allsvenskan (04/12)
Oddset 1,23 6,00 11,00
bet365 1,25 5,75 11,00

Jakob Haugaard har ikke spillet for AIK i denne sæson, og for tiden arbejder han på at komme tilbage fra en skade. Han hader ikke at spille, siger han.

I januar 2020 skiftede den 29-årige danske keeper til AIK i Stockholm og nåede 16 kampe, før han røg på bænken i slutningen af sidste sæson.

Denne sæson har på ingen måde været nogen fornøjelse, for Haugaard startede på bænken, og nu er han ved at komme sig helt over en længerevarende skade.

Derfor har han ikke spillet endnu, og det gør Haugaard til en noget frustreret mand.

- Jeg er ikke tilfreds. Slet ikke. Jeg hader det. Men det er, som det er, og nu fokuserer jeg på min fysik. Mit hovedfokus er at kunne spille uden at have ondt. Men nej, jeg hader det, helt sikkert, siger han til Fotbollskanalen og tilføjer, at der er fremgang i forhold til skaden:

- Det føles bedre nu, end det har gjort i lang tid. Jeg har været skadet i adskillige måneder, og det har været hårdt. Nu træner jeg fuldt med igen, så det bliver bedre.

Haugaard er i konkurrence med Kristoffer Nordfeldt og Budimir Janosevic. Janosevic startede med at stå denne sæson, men efter Nordfeldts ankomst i august har Nordfeldt været foretrukket.


Af Jonas Dalgård
Fredag 3. december
Torsdag 2. december