Luk

Dansk Ajax-back vil kigge på tilbud

| Æresdivisionen | 2 kommentarer

Infoboks

Vitesse - Ajax
Æresdivisionen (16/05)
Oddset 5,10 4,40 1,55
bet365 4,75 4,75 1,50

Ajax-backen Rasmus Nissen regner ikke umiddelbart med at skifte klub denne sommer, men han vil ikke afvise, at det kan ske.

I januar 2018 solgte FC Midtjylland Rasmus Nissen til Ajax, men det helt store gennembrud i den hollandske storklub er det endnu ikke blevet til.

Rasmus Nissen konkurrerer med Joel Veltman og Noussair Mazraoui om pladsen som højreback, og her har sidstnævnte trukket det længste strå i størstedelen af sæsonen.

Derfor vil Rasmus Nissen ikke udelukke et klubskifte denne sommer, men udgangpunktet er, at han fortsætter i Ajax.

- Jeg tvivler på, at vi alle tre er der næste år. Jeg ved ikke, om de andre har lyst til at prøve noget nyt, eller om jeg selv har det. Det må sommeren vise, og det afhænger nok også af, hvordan vi gør det til EM.

Har du selv lyst til at prøve noget nyt?

- Ikke som udgangspunkt, men det kommer an på tilbuddet. Hvis der kommer noget fedt og eksklusivt, vil man selvfølgelig altid kigge på det.

- Men jeg er glad i Amsterdam og Ajax, og jeg synes, jeg udvikler mig hver dag, siger Nissen til bold.dk.

- Vi skal sætte os ned og tage en snak om, hvad de forventer, at min rolle skal være, og hvis de forventninger ikke stemmer overens, så må man kigge andre veje, siger Rasmus Nissen.

Vil gerne spille mere

I Æresdivisionen har Rasmus Nissen primært været brugt som indskifter, mens det også er blevet til et kort indhop i Champions League.

Danskeren ville gerne have spillet mere, men glæder sig trods alt over det, der er blevet til.

- Jeg har spillet i en tredjedel af kampene, og isoleret set er det jo fint nok i min første fulde sæson i klubben.

- Men jeg vil da altid gerne spille mere, og det har også været noget andet, når jeg var vant til at spille i hver weekend i FC Midtjyland, siger Rasmus Nissen.

- Men det er klart, at det er svært, hvis man er oppe imod spillere, der virkelig rammer deres topniveau, og samtidig har en træner, der ikke er så glad for at skifte ud.

21-årige Rasmus Nissen nåede 82 førsteholdskampe for FC Midtjylland med syv mål og 16 assists til følge.


Af Martin Schmidt
Søndag 16. maj
Lørdag 15. maj