Luk

Dansk anfører forlader Hartford: Turbulent år

| North American Soccer League | 0 kommentarer

Infoboks

Philip Rasmussen forlader sammen med Jimmy Nielsen Hartford Athletic efter en turbulent sæson og uenigheder med klubbens ejer. 

Jimmy Nielsen meddelte kort efter sæsonafslutningen i den amerikanske USL, at han var blevet enig med Hartford Athletic om at ophæve samarbejdet. 

Det skete efter en turbulent sæson med svingende resultater og uenigheder med klubbens ejer Bruce Mandell, der blandt andet byttede keeper Frederik Due væk mod Nielsens ønske. Læs mere her. 

Også Hartfords danske anfører Philip Rasmussen forlader klubben. 

- Det var en turbulent sæson, hvor der skete mange ting, og jeg har et stykke været helt afklaret med, at det ikke er et sted, som jeg skal fortsætte med at være, siger Rasmussen til bold.dk. 

Rasmussen lagde mærke til Mandell og Nielsens uenigheder undervejs i sæsonen. 

- Det gav en masse unødvendig støj i og omkring klubben, men det skal ikke have skylden for de manglende resultater, siger Rasmussen og fortsætter: 

- Vi startede sæsonen med otte udekampe i træk, og udekampe i USA er noget lidt andet end i Danmark, hvor det ofte er tre timer i bus. Det er fly med mellemlandinger og ventetid, og i starten af sæsonen var vi nærmest på farten hele tiden. 

- Igen, det er som sådan ikke nogen undskyldning, men det havde måske været smartere at have et par hjemmekampe ind i mellem, hvis man kunne have gjort det på en eller anden måde. Men det er måske bare en af de udfordringer, der er ved at være en helt nystartet klub med et stadion, der ikke er helt klar. 

Ejer med Napoleon-kompleks

Rasmussen lægger ikke skjul på, at han ikke er specielt begejstret for Mandell. 

- På et tidspunkt hev han os til side og sagde, at det ikke skulle ses som en trussel, men vi skulle tage det meget seriøst, og hvis ikke tingene ændrede sig, ville vi blive fyret. 

- Altså, vi ville få betalt vores løn, men vi ville ikke længere være en del af projektet. Han virkede lidt til at have et Napoleon-kompleks, siger Rasmussen og tilføjer:

- Vi havde også nogle individuelle møder, og jeg var med til nogle interne møder som anfører, men han valgte ikke at lytte til de ting, der blev sagt, så møderne var lidt ligegyldige. Han så sig vist også lidt sur på mig i løbet af sæsonen, så jeg prøvede så vidt muligt helt at undgå ham.

Rasmussen sluttede sæsonen af med en skade, som der tog sig lidt tid at komme over. Blandt andet fordi Hartford-ejeren ikke ville betale for en scanning. 

- Men jeg er fit nu og holder mig i gang så godt som muligt, indtil der kommer nogle muligheder. Det er ikke noget helt konkret endnu, men jeg er åben for det meste og føler mig godt rustet efter en noget turbulent sæson, siger den tidligere Lyngby- og FC Vestsjælland-spiller. 

Hartford har også haft Mads Jørgensen og Sebastian Dalgaard på kontrakt i 2019. Jørgensen er blevet forlænget frem til udgangen af 2020, mens Dalgaards fremtid endnu ikke er afklaret. 


Af Mikael Blond
Søndag 5. december
OB-profil om foråret: Ambitionen er top seks
01:27
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
01:12
Marrony udeladt igen: Sendt hjem til familien
01:00
Conte: Sæson for Spurs bliver hårdt arbejde
00:41
Helt vanvittigt: Freiburg med vild sejr i BL
00:39
Conte: Sæson for Spurs bliver hårdt arbejde
00:25
Randers blev dukket af Kadrii og OB i pokalen
00:22
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
00:18
Marrony udeladt igen: Sendt hjem til familien
00:15
Pokalexit lurer for BIF - sat på plads af FCM
00:12
To Konsa-kasser bombede Villa forbi Leicester
00:08
Pokalexit lurer for BIF - sat på plads af FCM
00:02
Marrony udeladt igen: Sendt hjem til familien
00:01
Skaktråden. Ian Nepomniachtchi er ny udfordrer..
23:54
Conte: Sæson for Spurs bliver hårdt arbejde
23:49
Newcastle United
23:43
Senegal-chef er vred: Hvem tror Klopp han er?
23:41
Gytkjær skød Monza ind i top fem i Serie B
23:38
Resultater - Pokalturneringen
23:32
Mbappé er ikke 'chefen': Vi har et fælles mål
23:31
Pokalexit lurer for BIF - sat på plads af FCM
23:29
Gytkjær skød Monza ind i top fem i Serie B
23:26
Dybala sælger Cuadrado: Det var et indlæg
23:17
UEFA koefficienter 21/22
23:12
Xavi efter nedtur: Vi skal være mere Barcelona
23:11