Luk

Dansk assist da Hammarby vandt topbrag

| Allsvenskan | 3 kommentarer
Dansk assist da Hammarby vandt topbrag
Foto: Getty Images

Jeppe Andersen stod for en assist, da Hammarby søndag vandt top- og lokalbraget mod AIK Stockholm i Allsvenskan med 3-2.

Der var både top- og lokalbrag, da danskerholdet Hammerby søndag tog imod AIK Stockholm i Allsvenskan.

Hjemmeholdet havde Mads Fenger i forsvaret og anfører Jeppe Andersen på midtbanen, og Andersen spillede efter en halv time en rolle i føringsmålet.

Den tidligere Vejle- og Esbjerg-spiller fandt med en lang aflevering Vladimir Rodic i feltet, og montenegrineren sparkede efter to fine berøringer bolden i kassen til 1-0 for Hammarby.

Ti minutter efter pausen var Rodic på pletten igen, da han efter en frispilning i dybden afdriblede keeperen og satte 2-0 i nettet.

AIK reducerede dog kort tid efter, da et frispark blev headede videre to gange i feltet og endte hos Karol Mets, som sparkede den ind fra kort hold til 2-1.

Det var en tæt, jævnbyrdig kamp, men ikke voldsomt chancerig, så da Oscar Linner i det 73. minut fik gult/rødt for AIK, virkede det afgjort.

Hammarby vandt 2-1 og er på fjerdepladsen a point med Malmö på tredjepladsen. Djurgården fører Allsvenskan, mens AIK med søndagens nederlag mistede et stort skridt i bestræbelsen på at hænge på Djurgården. 


Af Thor Carlskov
Fredag 18. oktober