Luk

Dansk Bodø-stjerne lunken ved Hareide og co.

| Eliteserien | 5 kommentarer

Infoboks

Rosenborg er interesseret i Philip Zinckernagel, men den danske Bodø/Glimt-profil er ikke selv særligt interesseret i et skifte den vej.

Philip Zinckernagel ødelagde søndag Rosenborg, da han lagde op til tre scoringer og selv scorede et enkelt mål i Bodø/Glimts 5-1-sejr over Åge Hareides mandskab.

Inden den kamp havde Rosenborg bekræftet sin interesse i netop Zinckernagel, men det har ikke været nogen stor overraskelse for 25-årige Zinckernagel, der åbenbart har kendt til interessen længe.

Han er dog ikke meget for at skifte til andre norske klubber, fortæller han.

- Jeg kan ikke sige så meget, men jeg har kendt til interessen længe. Lige nu er jeg i Glimt, siger han og til norske Adresseavisen og fortsætter:

- Der er flere store klubber, som har meldt sin interesse. Jeg tror, at hvis jeg bliver i Norge, så bliver det i Glimt.

Zinckernagel har scoret 16 gange og stået for 22 oplæg i denne sæson.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

AK78 13:53          
Hvorfor skulle han også tage et skridt ned og skifte til Rosenborg, han er stjerne på Norges suveræne mesterhold..
Bodø er et lige så fint udstillingsvindue, se bare hans holdkammerat der skiftede til AC Milan.
Afløseren 14:23          
Mjah..
Jeg kan virkelig godt lide Zinckernagel, og jeg har holdt øje med hans karriere siden han spillede finalen i skolefodbold for noget der ligner 10 år siden. Jeg var derfor svært begejstret, da han skiftede til FCN som ungdomsspiller, men han fik aldrig forløst potentialet, desværre.
Han er nok det, man besat kan kalde for en "late-bloomer" selvom han selvfølgelig også havde fin succes i SønderjyskE. Jeg synes han skal gå all-in og kapitalisere på den unikke sæson, han lige har spillet. Han har alderen imod sig i forhold til de helt store kontrakter, men han kan sagtens få en fin hyre i Spanien eller Portugal - hvis han vel og mærke vælger pengene og oplevelsen, hvilket skal være ham vel undt. Selvom jeg håber at han slår igennem på et højere niveau også, så er det sikre valg selvfølgelig Rosenborg som jo også er en slags "sydpå" i forhold til Bodø.
RolfBold 16:12          
Han var jo den bedste på FCN u17 og u19. Det eneste der gik galt der, var at Hjulmand, af en eller anden årsag, ikke kunne lide ham. Der var mange der var rystede over at han ikke blev tilbudt en plads i SL truppen.
markdk 17:27          
Han har alderen imod sig i forhold til de helt store kontrakter
Helt enig....manden er jo trods alt efterhånden blevet 24 år gammel så der er jo ikke ret mange år tilbage i ham

Spøg til side....

Jeg fornemmer, at der er folk på Bold.dk, der er så historieløse, at de mener at et skifte fra de nuværende mestre til en klub, der f.eks. endte som 3´er altid vil være et skridt ned af.

Rosenborg er en K-Æ-M-P-E klub i Norge sammenlignet med Bodø/Glimt, uagtet stillingen lige nu i den norske liga. Bodø var vist ved at rykke ud af ligaen for 2 år siden

Selvfølgelig vil et skifte til Rosenborg være et skridt op ad og ikke den anden vej.

Et eksempel er Kante, der i 2016 skiftede fra mestrene Leicester til Chelsea, der sluttede som nr. 10 i samme sæson. Dengang var der ikke mange, der sagde, at han tog et skridt ned ad. For de fleste vidste, at Chelsea, uagtet en dårlig sæson, var en større klub end Leicester

Fodboldhistorie er altså ikke bare det, der er sket inden for den seneste uge eller sæson
Afløseren 19:48          
^ Bliver han ikke 26 om lidt? Jeg er med på at han ikke er 40, fed og færdig. Min pointe var blot, at det nok ikke er AC Milan mfl. Der griber knoglen og giver ham en guldranet kontrakt. Selvfølgelig kan han sagtens lande en stor kontrakt i en større klub, men han er ikke et 21-årigt wonderkid (eller komet for nu at bruge bold.dk´s termer) med stort videresalgspotentiale. Det sagt kan han jo fortsat udvikle sig som spiller, men jeg tror næppe han gentager en sæson som den han lige har overstået.
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar