LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Dansk dynamit i Champions League

| International | 5 kommentarer
Dansk dynamit i Champions League
Foto: Getty Images
Onsdag tørner danskerklubberne Tottenham og Dortmund sammen i Champions League. Ajax-danskerne får besøg af de forsvarende vindere fra Real Madrid.

Tirsdag aften blev der skudt hul på slutspillet i Champions League, og onsdag kommer en række danskere formentlig i aktion i turneringen.

Tottenham og Christian Eriksen får på hjemmebane besøg af Dortmund, hvor Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen begge kan komme i kamp.

I gruppespillet vandt Tottenham to af holdets tre hjemmekampe mod henholdsvis PSV og Inter, mens Dortmund også formåede at vinde to udekampe mod Club Brugge og Monaco.

I den anden kamp kommer Ajax og danskerne på en papiret stor opgave, når vinderne fra de seneste tre sæsoner, Real Madrid, kommer på besøg.

Real Madrid har haltet i denne sæson, men er for alvor kommet i gang de seneste uger, mens Ajax blot har vundet en enkelt af holdets første fire Æresdivisions-kampe i 2019 og i de fire kampe lukket 11 mål ind.

Der spilles også fodbold i den næstbedste engelske række onsdag, hvor Thomas Franks Brentford blandt andet tager imod Aston Villa.

Onsdagens højdepunkter:
20.45 Brentford-Aston Villa
21.00 Tottenham-Dortmund
21.00 Ajax-Real MadridSe West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar