Luk

Dansk indkasttræner har forlænget i Liverpool

| Premier League | 4 kommentarer
Dansk indkasttræner har forlænget i Liverpool
Foto: Privat/Thomas Grønnemark

Infoboks

Chelsea - Liverpool
Premier League (22/09)
bet365 3,50 3,75 2,00
NordicBet 3,60 3,85 2,06
Oddset 3,55 3,85 2,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Indkasttræneren Thomas Grønnemark har forlænget sin aftale med Liverpool, så de to parter fortsat arbejder sammen i denne sæson. Det siger han til Skive Folkeblad.

Thomas Grønnemark blev i sidste sæson hyret af Jurgen Klopp i Liverpool til at kigge på Liverpools indkast, og det arbejde har danske Grønnemark gjort så godt, at de to parter nu har forlænget deres aftale for denne sæson.

Det bekræfter indkasttræneren i et interview med Skive Folkeblad, hvor han sætter ord på sin nye kontrakt.

- Det er fantastisk. Når vi lige har vundet Champions League og var et point fra at vinde det engelske mesterskab, så bliver det ikke meget større og bedrre – specielt, når Jürgen Klopp også er så glad for min indsats, siger han og fortstætter.

- Det er dejligt at være værdsat. Der er klubber i verden, der nok er på højde med Liverpool, men det er ikke specielt mange, så for mig bliver det ikke større end at være i Liverpool.

Grønnemark er udover Liverpool også tilknyttet belgiske Gent, hvor han arbejder sammen med Jess Thorup, som han har en fælles fortid i FC Midtjylland med.

Desuden arbejder Grønnemark for en tredje europæisk klub, som han dog ikke vil sætte navn på. Sidste sæson var indkasttræneren tilknyttet seks klubber, og han siger til Skive Folkeblad, at han forventer samme antal denne sæson.


Af Jonas Dalgård
Fredag 20. september