Luk

Dansk lynscoring sendte Skeid mod afgrunden

| 1. Division | 0 kommentarer

Claes Kronberg scorede for Sandnes efter tre minutter i en livlig 3-2-sejr over Skeid i den næstbedste række.

Sandnes havde sikret sig endnu en sæson i den bedste norske række, inden klubben søndag aften gik på banen mod Skeid, som stod i en helt anden situation.

Gæsterne havde seks point op til den rigtige side af stregen før sæsonens sidste tre kampe, og kun en sejr talte derfor for udeholdet i opgøret.

Den tidligere Nykøbing FC-spiller Claes Kronberg startede opgøret for værterne, og allerede efter tre minutter var han på pletten og sørgede med sin første sæsonscoring for, at Skeid havde kurs mod den næstbedste række.

Gæsterne overlevede dog chokstarten og bragte balance i regnskabet efter blot seks minutter, da Johnny Per Buduson udlignede.

Opgøret var derfor helt lige, men med en scoring efter 19 minutter sørgede Kent Eriksen for, at Sandnes gik til pausen med en 2-1-føring.

Efter pausen fandt begge mandskaber netmaskerne én gang, og Sandnes vandt derfor kampen 3-2. Claes Kronberg blev udskiftet i overtiden.

Sandnes satte tre point på kontoen, mens Skeid nu er tvunget til sejr mod Notodden, som ligger seks point over på en plads, der giver playoff og mulighed for at overleve i den næstbedste række.

Holdet kan ikke længere nå placeringerne over nedrykningsstregen. Det sørgede Strømmen for, da de med en sen scoring vandt 2-1 på udebane over Jacob Egeris og Ham-Kam.

Andetsteds spillede Steffen Ernemann 65 minutter for Sogndal, der på udebane spillede 1-1 mod Raufoss


Af Jonas Sand
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober