Luk

Dansk mål da Brentford forlængede vildt ridt

| Championship | 1 kommentar

Mathias Jensen var på tavlen med en scoring til 1-0, da Brentford sikkert slog Reading med 3-1. Brentford er nu nummer fire i Championship og er uden nederlag i 13 liga-kampe i træk.

Brentford skulle lørdag tage imod Reading i Championship, hvor Thomas Franks mandskab havde gang i en ganske fin stime inden kampen.

Således var Frank og co. på 12 kampe i træk uden nederlag, og lørdag lignede det hurtigt, at et nederlag heller ikke truede denne gang.

Efter 11 minutter nettede danske Mathias Jensen nemlig til 1-0, da han fra en skarp vinkel trykkede lige på Reading-keeperen, der på forunderlig vis ikke fik holdt skuddet ude. Dermed Brentford på sejrskurs, og det skulle blive endnu bedre, da Bryan Mbeumo nettede til 2-0 og 3-0 på få minutter mellem det 23. og 29. minut. 

Brentford var i god kontrol, og holdene gik således til pause ved 3-0.

I anden halvleg var Reading mest på bolden, og det var gæsterne, som skabte mest. Det kastede en 1-3-reducering af sig, da Sone Aluko kom på tavlen for Reading efter 61 minutter.

Brentford fik dog lukket af for Reading-comebacket, og så kunne Thomas Frank og co. løfte armene i vejret og juble over, at sejren var en realitet. 

Dermed 13 kampe i træk uden nederlag, og det betyder, at Brentford er nyt hold på fjerdepladsen i Championship.

Andetsteds tabte Birmingham med hele 1-4 til Middlesbrough, mens Huddersfield slog Watford 2-0. Millwall og Nottingham Forest delte 1-1.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts