Luk

Dansk nedtur: Eriksen og Kjær varmer bænke

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Tottenham
Premier League (22/02)
bet365 1,75 4,00 4,20
NordicBet 1,80 4,05 4,55
Oddset 1,77 3,95 4,40
YouBet 1,80 4,00 4,55

Hverken Christian Eriksen eller Simon Kjær er i deres holds startopstilling, når de sene Champions League-kampe sparkes i gang klokken 21.00.

Christian Eriksen er ikke en del af Mauricio Pochettinos startopstilling, når Tottenham onsdag aften møder Røde Stjerne på udebane i Champions League.

Danskeren må således se sig bænket.

Giovani Lo Celso starter i den rolle, Christian Eriksen formentlig skulle have spillet, hvis han havde været på banen.

Tottenham-fans kan glæde sig over, at Harry Kane er tilbage i startopstillingen efter den sygdom, der holdt ham ude i weekendens kamp mod Everton.

Hos Atalanta må den danske landsholdsanfører Simon Kjær set til fra bænken, når klubben møder Manchester City hjemme i Italien.

Hos Galatasaray starter også dansk-tyrkiske Emre Mor på bænken i kampen mod Real Madrid.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Spursmp 20:55          
Der er da ikke noget at sige til at Eriksen sidder ude.
steen27 21:00          
Av. Landsholdets to bærende kræfter er for dårlige til deres middelmådige klubhold.
Siaya 21:12          
Virkelig Virkelig skræmmende med Eriksens niveau og hvordan han har tacklet hele det her med hans drømme om Real Madrid. Hold nu op det rammer ham og landsholdet som en boomerang.
HerbalAttraction 21:12          
forståeligt med Eriksen. jeg håber på et mirakel sker snart. vi har brug for de to i god form og de får kun god form ved at spille hver gang
plutonium 21:27          
Hvis man kigger tilbage, så tænker jeg måske mere at det er det faktum, at han er blevet far for første gang, der påvirker hans spil.

Han virker som en person der trives med ro omkring sig, og omvæltningen det er at blive forælder, kan også have spillet ind i hans ændrede niveau. Det bliver nok bedre med tiden.
Muhkoo 21:40          
sommeren 2018 havde været bedst at tage videre, men VM og hans nyfødte gjorde nok at han ikke satte agenten på det. Tror aldrig han har haft en drøm om at komme til Real Madrid specifikt, ved bare at han ikke havde tænkt sig at bruge hans bedste alder i Spurs. Tror på Eriksen nok skal vise sig fra sin bedste side igen, hvis den er helt gal er han da velkommen til at tage hjem.

Kjær fungere vidst bedst i klubber der støtter ham som den nordiske kriger han vil være (Fenerbache), Sevilla før og nu Atalanta kræver for meget konkurrence.
Pantic 22:08          
Man må da også sige at Kjær har levet en "rodet" fodboldkarriere. 7 klubber på 10 år. Hvad er grunden til alle de nye adresser?
Onsdag 19. februar