LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dansk Newcastle-komet regner med League 1

| England | 8 kommentarer
Uhyggelig spændende FA-cup kamp mellem Blackburn og Newcastle – se, hvem der trak det længste strå
Highlights: Newcastle slår Blackburn ud med 4-2 efter underholdende kamp og forlænget spilletid
Alt er lige igen mellem Blackburn og Newcastle: Uimodståeligt hovedstød af Lenihan bringer hjemmeholdet på 2-2 lige inden pausen
Spændingen er tilbage på Ewood Park: Tidligere Newcastle-spiller reducerer til 2-1 for Blackburn
Newcastle øger til 2-0: Callum Roberts brager den ind med en flot flugter
Dansk Newcastle-komet regner med League 1
Foto: Serena Taylor

Infoboks

Arsenal - Newcastle
Premier League (01/04)
bet365 1,36 4,50 9,00
NordicBet 1,42 5,20 8,00
Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Efter en halvsæson med stor succes på U23-holdet i Newcastle skal 19-årige Elias Sørensen nu lejes ud, og han regner med, at han skal spille League One-fodbold.

Elias Sørensen har bombet løs hos Newcastles U23-hold i denne sæson, men han har stadig et stykke vej til Premier League-debut.

For nylig afslørede U23-holdets træner Ben Dawson, at man arbejder på at udleje den tidligere HB Køge-spiller, og den er angriberen med på.

- Jeg går og venter på, hvad der sker. Manageren er ved at finde ud af, hvor han vil have mig hen, så jeg tager det sådan set stille og roligt, siger Elias Sørensen til bold.dk.

- Jeg vil rigtig gerne udlejes. Det kan give mig muligheden for at spille førsteholdsfodbold og spille mod de store drenge, og det er noget, jeg rigtig gerne vil prøve af, så jeg får en idé om, hvor jeg står, siger han.

Hvor skal du hen?

- Jeg regner med League One. Det har der allerede været snak om, siger Sørensen, som ikke vil sætte klubnavn på.

Til daglig spiller han i Premier League 2, som er for U23-hold, og der er fint niveau, men det er en lidt speciel liga, fortæller Elias Sørensen.

- Det handler ikke så meget om resultater. Det handler mere om spillerudvikling. Klubberne går ikke så meget op i at vinde rækken, men mere om de individuelle spillere.

- Jeg vil gerne ud og spille for tre point i alle kampe. Jeg forestiller mig, at der er en helt anden mentalitet og nerve på sådan et hold, og det vil jeg gerne prøve, så jeg forhåbentlig kan blive klar til Premier League, siger Elias Sørensen.

Fredag morgen steg han på et fly sammen med resten af U21-landsholdet, som i de kommende dage skal være på træningslejr i Mexico, og det er første gang, angriberen er med omkring landsholdet.

- Det er et stort skulderklap. Jeg har arbejdet for det i lang tid, og det viser, at de følger med. Når man gør det godt, får man et skulderklap og bliver udtaget, og det er fedt, siger Elias Sørensen.

Den 19-årige angriber har scoret 15 mål i 16 kampe i denne sæson.

nicolai@bold.dk


Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

orfeopataro 11:34          
Det er godt nok svært at vurdere hans niveau. Spændende at se om han gør det ekstraordinært i League 1, eller om han ikke er bedre end det.
Job 12:09          
Det er godt nok svært at vurdere hans niveau. Spændende at se om han gør det ekstraordinært i League 1, eller om han ikke er bedre end det.
Ja meget svært at vurdere, men mon ikke han er bedre en League1, når han scorer så mange mål i en liga med mange kommende PL-spillere?
Jeg forestiller mig bestemt noget, der kan udvikle sig til A-landsholdspotentiale. Som mange andre, har jeg aldrig set ham spille. Men han ser stor og stærk ud... :o)
Acheron 3 12:27          
League One vil være et fint springbræt for ham. Det lyder ikke af meget, men flere spillere har i de seneste år taget skridtet derfra og op i PL, bl.a. Jamie Vardy, Dele Alli og James Maddison.
miks 12:36          
Han er vel ingen komet, hvis kun L1 klubber er interesseret..
Disco Quinn 12:46          
"Han er vel ingen komet, hvis kun L1 klubber er interesseret.."

Nej, spørg Dele Alli om det.
ShevaCrespo 12:55          
Hvad er - nøgternt set - sandsynligheden for, at han bliver en ny Jamie Vardy eller Dele Alli?
ToonInStoke 13:47          
ShevaCrespo

Mindre kan vel også gøre det?
Tirsdag 19. marts