Luk

Dansk rigmand: Charlton skal i PL og Europa

| League 1 | 7 kommentarer

Infoboks

Shrewsbury - Charlton
League One (05/12)
Oddset 3,00 3,30 2,30
bet365 3,20 3,30 2,30

Thomas Sandgaard har netop købt Charlton, og danskeren drømmer om Premier League om tre til fem år og europæisk fodbold på længere sigt.

Den danske forretningsmand Thomas Sandgaard blev fredag præsenteret som ny ejer i League 1-klubben Charlton, og han har meget store ambitioner.

Til mediet talkSPORT fortæller Sandgaard om sine mål med Charlton, og det inkluderer både oprykning til Englands fineste selskab og deltagelse i Europa.

- Om tre til fem år er målet at være i Premier League, og om mindre end ti år skal vi være solide og som minimum i midten af tabellen.

- Om 15 år vil jeg sørge for, at denne klub er en af de bedste og altid spiller europæisk fodbold. Det er mit mål, siger Thomas Sandgaard til talkSPORT.

Charlton rykkede denne sommer ud af Championship og har indledt tilværelsen i den tredjebedste række med tre point i to kampe.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Malresi 12:02          
Dejligt med ambitioner... men han er næppe mere ambitiøs end klubejerne i halvdelen af de nuværende PL-klubber. Eller med andre ord - der er ufattelig langt fra disse udtalelser til målet. Vil gerne se Charlton tilbage i PL, men der er jo alene i Championship en del klubber med lignende målsætninger.
NiPutoCaso 12:36          
Jamen endelig.
Det ville være fedt hvis der kommer en masse unge Nordiske talenter til der kan udvikle sig i klubben
FCM_ 12:49          
… lyder som en ren claus steinlinsk udtalelse ! … måske man skulle spise lidt brød til og være realistisk fra starten af … også til Hr. Steinlin ;-)
a j o o b a 13:06          
Kommende background sugar daddy i FM21?? :-)
madin 13:22          
Malresi:

Men hvad skal han ellers udtale? At han håber på at undgå nedrykning til League two indenfor 3-5 år? Selvfølgelig har de fleste klubber i Championship ambitioner om oprykning til Premier League, der er bare ikke mange af dem der har økonomien der svare til målsætningen.

Nu hvor der er adskillige danskere i Brentfords stab, så kunne det jo være man kunne starte et samarbejde derigennem så Charlton kan låne et par spillere der nok uden tvivl kunne gøre det godt i League one :)
Malresi 21:28          
@madin

Jeg skriver vist også at det er dejligt med ambitioner. Jeg mener bare at det realistiske i hans planer kan diskuteres... og det er trods alt ikke FM.
zax 10:45          
Det er en udtalelse til fans, klubfolk og sponsorer. Det vil da være dumt at sige andet, da der er brug for en masse support. Kender selvfølgelig ikke manden. men internt er han formodentlig mere en realist, det tyder andre udtalelser jeg har læst på. Spændende bliver det da at følge.
Fredag 4. december
Torsdag 3. december