Luk

Dansk stopper pandede Norrköping til sen sejr

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Dansk stopper pandede Norrköping til sen sejr
Foto: Vejle Boldklub

Rasmus Lauritsen scorede det eneste mål, da Norrköping vandt 1-0 over Häcken, der kort forinden havde fået en mand smidt ud i Allsvenskan-opgøret.

Afslutningen er historisk spændende i Allsvenskan, hvor fire hold fortsat har mulighed for at vinde guld forud for de sidste to runder. 

Under de fire tophold føler Norrköping efter, og klubben skulle søndag eftermiddag have en sejr mod Häcken, hvis drømmen om de europæiske pladser fortsat skulle leve.

Rasmus Lauritsen startede på banen for Norrköping, der før kampen lå nummer fem - én plads over dagens modstander på sjettepladsen.

Det var ikke en målfest, som fansene var vidne til søndag eftermiddag, hvor vi skulle helt frem til slutminutterne, før kampens første og eneste scoring kom.

Kort forinden var værterne blevet reduceret til ti mand, efter Ekpolo modtog sit andet gule kort for at slå bolden ud af hænderne på en Norrköping-spiller, der var ved at tage indkast.

Udeholdet udnyttede overtallet, og Rasmus Lauritsen blev den store helt med to minutter tilbage. Her fik han hovedet på en indlæg og pandede sejren hjem til gæsterne.

Dermed har Norrköping stadig en mulighed for at nå de europæiske pladser forud for sidste runde, hvis resultaterne går deres vej. Men det ser svært ud for danskerklubben på trods af sejren.


Af Jonas Sand
Lørdag 16. november
Fredag 15. november