LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dansk træner vil have mere ud af Duncan

| 1. Division | 0 kommentarer
Dansk træner vil have mere ud af Duncan
Foto: Lietuvos futbolo federacija

Morten Duncan Rasmussen kommer i højere grad end tidligere til at drage fordel af spillestilen i cypriotiske ENP, fastslår klubbens nye cheftræner Carit Falch, der har overtaget en trup med hele 17 udlændinge og 14 forskellige nationaliteter.

Den tidligere Brønshøj-træner Carit Falch er efter en periode som U21-landstræner i Litauen nu blevet cheftræner i cypriotiske Enosis Neon Paralimni.

Han skal han blandt andet arbejde sammen med Morten Duncan Rasmussen, der har scoret to gange i ni kampe for ENP siden sommerskiftet fra polske Pogon Szczecin.

- Duncan passede ikke i den måde, der er blev spillet fodbold på tidligere, og det var faktisk også en del af min analyse i forbindelse med mine samtaler med klubben. At vi kunne få mere ud af ham, siger Carti Falch til bold.dk og uddyber:

- Nu har jeg så haft flere gode snakke med Duncan, og jeg har slået fast over for ham, at lige nu handler det om, at han leverer godt for holdet. Det er ikke det vigtigste, at han selv scorer, men udelukkende, at han arbejder for holdet - som vi kender ham i Danmark.

- Derefter er jeg også helt sikker på, at han kommer til at score flere mål. Vi skal som hold sørge for, at han kommer ind i de situationer, hvor han er farlig, og så har han jo gennem mange år bevist, at han har målnæse.

- Det var helt tydeligt for mig, at klubben ikke kendte Duncan lige så godt, som vi gør. De tog overhovedet ikke hensyn til ham og spillede ham ikke på den bedste mulige måde. Det kommer vi til nu, og så er det op til ham at bevise, at han stadig har det.

14 nationaliteter i truppen
Falch har overtaget en trup med hele 17 udlændinge og hele 14 forskellige nationaliteter.

- Det er meget godt, at jeg har oplevelsen med en anden kultur i Litauen med mig i bagagen, for det er lidt voldsomt med så mange forskellige nationaliteter, siger Falch med et lille grin og fortsætter: 

- Jeg har dog valgt at gå åben og positivt ind til opgaven. Jeg møder dem, som jeg ville møde alle mulige andre. Og i al beskedenhed har det været en kæmpe succes i den første periode. Jeg har god kontakt med spillerne, og så er det heller ikke mere besværligt.

- De er trods alt bare mennesker og fodboldspillere alle sammen, siger Falch, der kan snakke engelsk med de fleste, men derudover har vi arrangeret tolke med resten.

- Man skal også huske på, at der er flere rigtig, rigtig dygtige spillere, der har erfaring fra de øverste rækker rundt omkring i Europa - inklusiv Duncan. De ved allerede en del om fodbold, og derfor forsøger jeg også at involvere dem så meget som muligt, siger Falch.

ENP-truppen tæller også folk som den armenske landsholdspiller Hovhannes Hambardzumyan og Borja Ekiza, der har spillet La Liga for Athletic, den tidligere Ajax-spiller Eyong Enoh, der har spillet 54 landskampe for Cameroun og den 34-årige argentiner Gonzalo Zarate, der har været profil i schweizisk og østrigsk fodbold.

mikael@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj