Luk

Danske klubber kæmper for europæisk liv

| bold.nyt | 3 kommentarer

De fire danske klubber i de europæiske turneringer skal torsdag i aktion igen, og her kan flere klubber få afgjort deres skæbner.

FC København, Brøndby, FC Midtjylland og Randers FC skal i aktion.

Det er blevet tid til endnu en travl dansk dag i de europæiske turneringer torsdag, og her venter en potentielt afgørende af slagsen.

Brøndby IF tager hjemme imod gruppevinderen Lyon og kan risikere at være færdig i Europa League, hvis det bliver til pointtab og der findes en vinder af kampen mellem Sparta Prag og Rangers.

FC Midtjylland får besøg af Braga, og Ulvene kan ligeledes risikere at være færdig i turneringen, hvis det ikke bliver til sejr, da Røde Stjerne møder Ludogorets og har to point ned til FCM inden femte runde.

I Conference League kan FC København sikre avancement med en sejr over Lincoln Red Imps, som indtil videre ikke har fået point. Med en sejr er førstepladsen også sikker, hvis det bliver til remis mellem Slovan Bratislava og PAOK.

Randers FC er noget mere presset, når rumænske CFR Cluj venter, da Randers er nummer tre inden femte runde med et point op til Jablonec og seks op til AZ Alkmaar.

Dagens højdepunkter:
18:45 FC Midtjylland-Braga
18:45 Lincoln Red Imps-FC København
18:45 Mura-Tottenham
18:45 Rapid Wien-West Ham
21:00 Brøndby IF-Lyon
21:00 Randers FC-CFR Cluj
21:00 Roma-Zorya
21:00 Frankfurt-Antwerp


Af Jonas Dalgård
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december