Luk

Danske U19-drenge holdt BVB-komet fra fadet

| Landshold | 0 kommentarer

Infoboks

Danmarks U19-landshold spillede søndag 0-0 i en testkamp mod Tyskland, der havde Dortmunds 15-årige stortalent Youssoufa Moukoko med.

Det danske U19-landshold spillede søndag den sidste af to testkampe mod Tysklands U20-landshold, efter det i torsdags blev til en 2-1-sejr over selvsamme modstander.

Torsdag var det FCK-kometen Mohamed Daramy, der stjal opmærksomheden med sin 2-1-scoring i sin lansholdsdebut.

Til søndagens kamp var Daramy ikke med, da han var blevet rykket op på U21-landsholdet i mellemtiden, men Danmark stillede med en række andre spændende talenter.

AGF's Albert Erlykke var med i angrebet sammen med Viborg-talentet Tobias Bech og Brentford-angriber Gustav Mogensen.

Tyskland dominerede i starten af kampen og havde flere optræk til chancer, når de satte tempo og lurede på omstillinger.

Danskerne kom dog bedre med, som halvlegen skred frem, og den bedste mulighed tilfaldt Erlykke kort før pausen, men hans fine hovedstødsmulighed blev snuppet af tyskernes målmand.

Dortmunds 15-årige stortalent Youssoufa Moukoko havde i anden halvleg nogle glimrende aktioner, og han gjorde til tider de danske spillere helt svimle med sine vilde dribleture.

Trods tyskernes pres i perioder holdt Danmark dog godt stand, og med 10 minutter igen fik Erlykke endnu en glimrende mulighed.

De danske U19-drenge satte tempo og fandt Erlykke, der sparkede på mål, men tyskernes målmand var på plads og fik afværget. Ellers en god mulighed til AGF'eren.

Tyskerne pressede på til sidst, men det hele endte 0-0 i en ganske tempofyldt affære mellem de to ungdomslandshold.


Af Sara Margren
Lørdag 23. januar