Luk

Dansker har udløb i Norge: Niveau til mere

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Aleksandar Stankovic forlader Brattvåg denne vinter, og den 25-årige tidligere AC Horsens-målmand føler, han er klar til at tage et skridt op niveaumæssigt.

I januar 2019 byttede Aleksandar Stankovic Aarhus Fremad ud med Brattvåg i den tredjebedste række i Norge, og her har han siden været fast mand.

Den nu 25-årige dansker er glad for sin udvikling i det norske, og han satser på at tage et skridt op denne vinter, hvor han er kontraktfri.

- Nu har jeg været deroppe i to år, og jeg synes selv, jeg har gjort det godt. Jeg blev kåret til årets spiller og kom også på årets hold i ligaen. Jeg føler, jeg har niveau til mere end det, og det vil jeg så gå efter nu, siger Aleksandar Stankovic til bold.dk.

Målmanden vil ikke lægge sig fast på et bestemt land, hvor hans næste klub skal være, og han vil ikke udelukke at vende hjem.

- Danmark er bestemt en mulighed, men det mest oplagte er nok Norge, fordi jeg nu har været deroppe i to år, og flere klubber nok ved, hvem jeg er, men det ligger overhovedet ikke fast, at jeg skal blive i Norge.

- Jeg har gode samtaler allerede nu med nogle klubber, så jeg er ikke så nervøs for, hvad det skulle ende ud med. Jeg har fået nogle tilbud fra klubber i Norge, som jeg indtil videre har sagt nej til, fordi jeg vil have lidt is i maven og håbe på det bedste, siger Stankovic.

I Norge har Stankovic blandt andet været i dialog med klubber fra den bedste række, men uden at det er blevet så konkret endnu.

- Der er noget løs snak med nogle klubber fra Eliteserien, og så må vi se, om det bliver vekslet til mere. 

- Jeg har forståelse for, hvordan det hele fungerer, i forhold til at klubberne i Eliteserien og OBOS-ligaen skal vide, hvor de spiller i næste sæson, men jeg er klar til at vente på det rette, fortæller målmanden.

Aleksandar Stankovic startede karrieren i AC Horsens, hvorefter han har været forbi Jammerbugt, Fredericia, Odder, Skive, Aarhus Fremad og altså senest Brattvåg.


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar