LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Dansker skal spille for 2-3000 i non-League

| 6. Division | 8 kommentarer
Dansker skal spille for 2-3000 i non-League
Foto: Privatfoto
Den 210 centimeter høje danske keeper Simon Bloch Jørgensen har skrevet kontrakt med Dulwich Hamlet fra den sjettebedste engelske række.

Den tidligere Frem- og Brønshøj-keeper Simon Bloch Jørgensen har tidligere spillet i de lavere engelske rækker for klubber som Accrington Stanley og Whitehawk, og nu tager han i ny tørn i England.

London-klubben Dulwich Hamlet har således skrevet kontrakt med den 26-årige dansker, der senest har været i Greve, men også tidligere har vist sig frem i blandt andet Viborg og West Ham. 

Dulwich Hamlet præsenterede i sidste uge 210 centimeter høje Jørgensen som 'verdens højeste fodboldspiller', og onsdag fik han så debut i en kamp mod Brentford B i semifinalerne i London Senior Cup.

Brentford B vandt 1-0, og Jørgensen og hans nye holdkammerater kan derfor nu koncentere sig om opgaverne i National League South - den sjettebedste række - hvor de ligger nummer 15 af 22 hold.

Dulwich Hamlet har i denne sæson et tilskuersnit på godt 1500, men til de seneste fem hjemmekampe har der været mellem 2300 og 3100 tilskuere på lægterne.


Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

¯\_(?)_/¯ 17:40          
Med det navn og den højde så håber jeg en gang at få ham at se i Superligaen. Ville passe perfekt i AC Horsens. (Jeg har aldrig set ham spille)

Der skulle du have været lidt hurtigere ved havelågen Bo H.
Acheron 3 17:42          
Vel nok hipsterklubben over dem alle i London.
poh 17:47          
Hipsterklub er et forfærdeligt udtryk. Der er formentlig folk som har fulgt den klub i 60 år, som nu skal høre på den slags beskyldninger. Men ja ja, sådan er det jo gået hen og blevet.

Jeg har i øvrigt set Bloch spille mange gange. Blandt andet for hipsterklubben Frem.
Nej, vel? ;)
TheGunnerGuy 18:03          
Jeg er vild med postulatet om at han ville passe perfekt til Horsens, når man samtidig slår fast man aldrig har set manden spille. Sådan!
NS1995 18:17          
Mon han har haft FC Sunshine i tankerne, da valget faldt på Dulwich Hamlet?? (tænker især på spillertrøjerne)
belden 18:39          
Siger lidt om fodboldkulturen når der kan komme 2-3000 mennesker for at se en 6 div. Kamp.
Acheron 3 10:16          
Siger lidt om fodboldkulturen når der kan komme 2-3000 mennesker for at se en 6 div. Kamp.
Stockport County i den nordlige del af den 6. bedste række (Dulwich spiller i den sydlige) har endda ofte mere end 4.000 tilskuere. Men ja, forskellen på fodboldkulturen i England og de andre store lande er, at i England stikker den langt dybere ned i rækkerne. Folk støtter deres lokale klub uanset rækken og placeringen.
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar