Luk

Dansker tror stadig på Newcastle-gennembrud

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Leeds
Premier League (26/01)
Oddset 3,80 3,75 1,92
bet365 3,75 3,80 1,90

Elias Sørensen nyder at være kommet til hollandske Almere, men han både håber og tror stadig på, at han kan få et gennembrud i Newcastle.

For godt og vel fire år siden skiftede Elias Sørensen HB Køges ungdomsafdeling ud med Newcastles ditto.

Den nu 21-årige frontløber er for tiden udlejet til Almere City i Holland, men han drømmer stadig om at slå igennem i Newcastle.

- Jeg har ikke tænkt mig at komme med undskyldninger, for det er op til mig selv at gøre det godt i træning og arbejde så hårdt, som jeg kan, for at få chancen.

- Det kommer ikke let, men jeg har to år tilbage. Jeg kæmper stadig, og det er stadig min drøm at komme på Newcastles førstehold. Jeg føler, at der er en chance. 

- Jeg vil bare blive ved med at kæmpe, og forhåbentlig går min drøm i opfyldelse, siger Elias Sørensen til Chronicle Live og tilføjer om starten i Holland:

- Jeg er faldet godt til. Jeg er et meget gladere sted, end jeg har været i de seneste 18 måneder. Jeg nyder virkelig fodbold og livet igen.

- Jeg tror, det var vigtigt for mig at få en frisk start. I England ved mange, hvem jeg er og tror, at jeg ikke kunne spille for Blackpool og Carlisle. Herovre ved ingen rigtig, hvem jeg er, så jeg har fået en frisk start, hvilket har hjulpet mig, siger Elias Sørensen.

Elias Sørensen har fået en fin start i Almere med to mål i fire kampe.


Af Martin Schmidt
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar