Luk

Danskerklub moste Trabzonspor og fik håb

| Europa League | 2 kommentarer

Russiske Krasnador vandt uden den tidligere AB'er Younes Namli med 3-1 over Trabzonspor i Europa League torsdag aften.

Den tidligere AB-spiller Younes Namli gjorde det så flot i hollandske Zwolle, at han før denne sæson skiftede til det russiske tophold Krasnodar, hvor han fra sæsonstart var fast mand.

I de seneste kampe er Namli dog flere gange startet på bænken, og det gjorde dansk/marokkaneren også torsdag aften, da russerne tog imod bundholdet Trabzonspor i Europa Leagues gruppe C.

Begge hold trængte til tre point for at holde håbet om avancement i live, og hjemmeholdet fik hjælp i den henseende, da tyrkernes Serkan Asan sendte et russisk indlæg i eget mål midt i første halvleg til 1-0 for Krasnodar.

Før pausen havde hjemmeholdet også scoret et perlemål til 2-0, da Manuel Fernandes styrede en hård aflevering fra Magomed-Shapi Suleymanov i kassen med indersiden af hælen fra en position omkring straffesparkspletten.

Namlig kom heller ikke i en chancefattig anden halvleg på banen.

Det endte 3-1 til Krasnodar, efter et mål af Ivan Ignatjev i overtiden, og en reducering af Anthony Nwakaeme. Krasnodar lægger med de tre point pres på for at snuppe andenpladsen i en af de sidste to spillerunder.

I samme gruppe spillede de to tophold Basel og Getafe, og her vandt schweizerne 2-1 og konsoliderede førstepladsen. Getafe og Krasnodar er a point som toer og treer i gruppen. 


Af Thor Carlskov
Tirsdag 19. november
Mandag 18. november