LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Danskerløse Dortmund sejrede til sidst

| International | 1 kommentar
Danskerløse Dortmund sejrede til sidst
Foto: Getty Images

Dortmund havde svært ved at få hul på bylden, da holdet uden Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen her til aften besøgte Club Brügge i første kamp af Champions League-gruppespillet. I sidste ende lykkedes det dog Dortmund, og tyskerne hev en 1-0-sejr.


Dortmund var uden både Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen, da holdet tirsdag aften gæstede Club Brügge i første opgør i Champions League gruppe A.

Begge danskere sad ude med skader, og de var derfor blevet sorteret fra til tirsdagens opgør af træner Lucien Favre.

Første halvleg var en intens affære med chancer til begge hold. Særligt hjemmeholdet var tæt på at bringe sig foran af flere omgange.

Først havde Hans Vanaken en stor chance efter godt tyve minutter spil, men hans skud blev blokeret på stregen af en Dortmund-spiller.

Blot to minutter senere var Arnaut Groeneveld så tæt på, da han trykkede af fra kanten af feltet. Roman Bürki diskede dog op med en vigtig redning, der holdt stillingen ved 0-0.

Kort før pausefløjtet var Marcel Schmelzer så tæt på at score for tyskerne. Venstrebacken fik panden på et præcist indlæg, men bolden fløj forbi venstre stolpe, og så måtte de to hold gå til pause uden mål.

Anden halvleg var mere fattig på chancer, og Dortmund satte sig stille og roligt på spillet, om end de havde svært ved at tilspille sig store scoringschancer.

I de sidste ti minutter pressede tyskerne dog på for en scoring, da først Lukasz Piszczek truede det belgiske mål med en farlig flugter, der dog gik forbi belgiernes mål.

I det 85. minut fik Dortmund så endelig hul på bylden. Christian Pulisic fik lidt heldigt lobbet bolden over Brügge-målmanden efter sløset forsvarsspil, og så var det tyske mandskab foran med få minutter tilbage af kampen.

Club Brügge formåede aldrig at svare igen, og derfor kunne Dortmund trække sig sejrrigt ud af et opgør, hvor de havde visse problemer med at få gang i målmaskinen.

Dortmund fik derfor et fint udgangspunkt i Champions Leagues gruppe A.


Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

mexicoz 22:56          
Endnu en kamp, hvor offensiven er ideløs og uden en egentlig plan. Dortmund skaber ufatteligt lidt, igen. En angriber savnes virkelig!
Søndag 21. april
Lørdag 20. april