Luk

Danskerløse Utrecht snuppede EL-billetten

| Æresdivisionen | 1 kommentar
Danskerløse Utrecht snuppede EL-billetten
Foto: Getty Images

Utrecht vandt tirsdag returkampen mod Vitesse med 2-0, og holdet er derfor klar til Europa League-kvalifikationen i næste sæson.

I sidste uge spillede Vitesse og Utrecht 1-1 i den første af to kampe om en plads i Europa League-kvalifikationen, og tirsdag var der så returopgør.

I det første opgør sad Rasmus Thelander på bænken for Vitesse, men til tirsdagens returkamp var der intet dansk islæt hos de to hold.

Gæsterne fra Utrecht var tæt på at bringe sig foran efter godt ti minutter, men Vitesse-keeper Remko Pasveer var på plads med en fin redning.

Han kunne dog intet stille op efter halv time, da han blev fanget på den forkerte fod og måtte se Cyriel Dessers' afrettede skud gå i kassen, 1-0 til Utrecht.

Utrecht dominerede stort før pausen, men i anden halvleg var Vitesse tvunget til at gå længere frem, hvis de ville holde drømmen om europæisk fodbold i live.

Det gav plads den anden vej, og med et kvarter tilbage blev svenske Simon Gustafson sendt alene igennem, og han afdriblede Pasveer, inden han sikkert trillede bolden i mål til 2-0.

Det fik frustrationerne frem hos hjemmeholdet, og bare minuttet efter Utrechts 2-0-mål fik 21-årige Mohammed Dauda direkte rødt kort for en grim stempling på Simon Gustafson.

Vitesse fik aldrig bragt spænding tilbage i opgøret, der sluttede med en komfortabel 2-0-sejr til Utrecht.

Det betyder, at David Jensens klub i næste sæson har chancen for at komme i Europa League.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

erped 22:58          
David Jensen har været skadet i de to kampe mod Vitesse.
Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober