Luk

Danskerscoringer da Jerv slog Fredrikstad

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Jerv - Fredrikstad 3-2
1. Division
6' 1-0 Shuaibu Ibrahim
19' 1-1 Taofeek Ismaheel
33' 2-1 Daniel Arrocha
71' 2-2 Mads Nielsen
72' 3-2 Willis Furtado

Daniel Arrocha og Mads Nielsen scorede begge, da Jerv hjemme slog Frederikstad 3-2 i den norske 1. Division, hvilket sender Jerv op på en aktuel andenplads.

Lørdag var der topopgør i den norske 1. Division, hvor Jerv hjemme tog imod Fredrikstad.

Daniel Arrocha og anfører Mathias Wichmann startede på banen for Jerv, mens Fredrikstad havde Mads Nielsen med i forsvaret.

Inden kampen lå Jerv nummer tre med 28 point efter 15 kampe og med ét point op til Fredrikstad på andenpladsen.

Kampen skulle blot blive seks minutter gammel, inden det første mål blev sat ind.

Her var det Jervs Shuaibu Ibrahim, der fik sidste berøring på bolden, inden den gik i mål til en tidlig 1-0-føring for hjemmeholdet.

Føringen holdt blot i lidt over 10 minutter, inden Fredrikstad slog tilbage, efter Jerv havde sendt bolden over i fødderne på Taofeek Ismaheel, der køligt bankede udligningen i mål.

Inden pausen skulle Jerv igen komme på tavlen, da Diego Campos slog bolden i feltet.

Fredrikstad-målmand Havar Jensen kom ud til den bolden, men han formåede ikke at holde fast i den, hvorfor den i stedet endte for fødderne af Daniel Arrocha, og den tidligere HB Køge-spiller bankede den sikkert i mål til 2-1, som også blev pausestillingen.

Kort inde i anden halvleg takkede Arrocha så af, da han gik ud til fordel for Kristian Novak.

Selvom danskeren ikke længere var på banen, så kæmpede Jerv for at holde fast i føringen, men Fredrikstad lagde et tungt pres på hjemmeholdet fra anden halvlegs start.

Jerv fik da også holdt gæsterne fra fadet i godt 25 minutter, inden Fredrikstad sendte udligningen i mål efter 71 ved den tidligere Brøndby-forsvarer Mads Nielsen.

Hjemmeholdet fik dog hurtigt rettet op på tingene, da Willis Furtado gjorde det til 3-2 blot minuttet efter.

Fredrikstad forsøgte igen at lægge pres på for en ny udligning, men Jerv fik holdt fast i føringen i de sidste små 20 minutter, og dermed tog de sejren i topopgøret.

Med sejren går Jerv nu op på andenpladsen i rækken med 31 point, mens Fredrikstad er lige efter på tredjepladsen med 29 point.


Af Krister Olsen
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober