Luk

Daramy-afløser blev Ajax-helt: Skal være klar

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Ajax 1-2
Champions League gruppe C
22' 1-0 Rachid Ghezzal
54' 1-1 Sebastien Haller
69' 1-2 Sebastien Haller

Sebastien Haller gjorde forskellen for Ajax, da han blev skiftet ind i stedet for Mohamed Daramy. Man er nødt til at bevare fokus, når man starter ude, pointerer han.

Ajax sikrede sig gruppesejren i Champions League ved at slå Besiktas med 2-1 på udebane onsdag.

Mohamed Daramy fik sin første startplads for Ajax, men den unge dansker blev pillet ud i pausen, hvor Sebastien Haller i stedet kom ind.

Den 27-årige frontløber greb i den grad chancen ved at score begge Ajax-mål, hvilket han naturligvis var godt tilfreds med.

- Når man starter på bænken, ved man, at man er nødt til at holde fokus, for ofte er bænken nødt til at gøre forskellen. Jeg havde ikke noget imod at starte der. Det var helt fint.

- Jeg er nødt til at være klar for holdet, og det eneste, jeg kan gøre, er at komme ind og vise, at jeg er vigtig, siger Haller ifølge UEFA's hjemmeside og tilføjer:

- Jeg er ikke overrasket over at score to. At være overrasket vil være at sige, at jeg tvivler på mig selv. Jeg er mest stolt af det første mål, for selvom det virkede som det letteste, gav det os et boost og fik os tilbage i kampen. Udligningen var virkelig vigtig for alle.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december