Luk

Daramy blev matchvinder for FCK mod Vejle

| 3F Superliga | 52 kommentarer

Mohamed Daramy blev den store helt for FC København, da han kort før tid gjorde det til 2-1 mod Vejle i 3F Superligaen.

FC København havde inden onsdagens opgør blot fået to point i de senest to kampe, og derfor skulle Jess Thorups tropper på jagt efter de tre point.

De fik onsdag aften besøg af Vejle , der var taget til hovedstaden uden Pierre Bengtsson, som tidligere havde givet udtryk for, at han helst ville undgå at møde FCK.

Og efter 28 minutter kunne Bengtsson enten juble eller ærgre sig, da Mathias ‘ Zanka’ Jørgensen bragte hjemmeholdet i front efter en dødbold. Her kom den danske landsholdsspiller højst på et indlæg fra Victor Fischer.

Men selvom det var værterne, der lå bedst i tabellen, så var Vejle ikke kommet til København for at se passivt til. De ville have point med hjem til Jylland.

De gav den derfor gas i første halvleg, hvor de i flere situationer kunne have udlignet københavnernes føring. 

Det lykkedes dog ikke i første halvleg, men efter pausen ændrede stillingen sig.

Det var godt nok FCK, der kom bedst ud fra pausen, da de sad på det meste af spillet, men efter 67 minutter skabte Ylber Ramadani stor jubel blandt Vejle-spillerne.

Ramadani tog nemlig chancen fra distancen og sendte bolden forbi Karl-Johan Johnsson inde i FCK-buret. Ud af ingenting havde Vejle nu udlignet, men scoringen gav faktisk gæsterne momentum efterfølgende.

Her kom Vejle buldrende med en masse ny energi, og det var FCK slet ikke forberedt på. De havde det derimod meget svært, hvor de slet ikke kunne finde hinanden på græstæppet i Parken.

I de sidste fem minutter lykkedes det dog for FCK at presse Vejle i bund. Hjemmeholdet sad fuldstændig på spillet, og så dukkede indskiftede Mohamed Daramy op.

Efter flot spil af FCK endte bolden for fødderne af Daramy i feltet, der sparkede bolden i mål for anden kamp i streg.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og derfor blev Daramy den store helt for FCK med sit mål til slutresultatet 2-1.

Med de tre point er FCK nu på tredjepladsen i 3F Superligaen, da de overhaler AGF med et enkelt point.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Raymund Nelausen
Mandag 12. april
Søndag 11. april