Luk

Daramy er fløjet fra reden: Noget helt andet

| Æresdivisionen | 1 kommentar

Infoboks

Ajax - Willem II
Æresdivisionen (02/12)
Oddset 1,07 12,50 26,00
bet365 1,08 13,00 19,00

Mohamed Daramy fortæller om den første tid i Ajax med en masse nye indtryk, udfordringerne ved at bo i et andet land og spille på et højere niveau.

19-årige Mohamed Daramy tog for knap halvanden måneds tid siden skridtet fra FC København til den hollandske storklub Ajax.

Her har Daramy indtil videre fået fem indhop og har allerede markeret sig med både en scoring og et oplæg, og danskeren har nydt de nye udfordringer i Amsterdam.

- Det har været fedt og meget lærerigt. Det har været dejligt at komme i gang, få mødt sine nye holdkammerater og komme ned til sit nye land og starte op dernede, siger Daramy.

Skiftet til Holland har naturligvis også medført en række ændringer uden for banen.

- Det er noget helt andet jo. Man skal vænne sig til, at man ikke lige har familien eller vennerne lige rundt om hjørnet. Man skal starte noget helt nyt op og tage mere ansvar. Man er for sig selv, og det skal man også lære på et tidspunkt.

- Jeg synes, det har været fint, og klubben har også hjulpet mig med at falde til og har fundet en lejlighed og så videre, siger Daramy.

Hidtil er Mohamed Daramy ikke kommet i gang med at lære hollandsk, men man kommer langt med engelsk i Ajax, fortæller han.

- Der er en masse udenlandske spillere, som ikke er fra Holland, der spiller i klubben, så nærmest alting foregår på engelsk.

Daramy lægger ikke skjul på, at niveauet i Ajax er højere, end hvad han har været vant til.

- Det er det helt klart. Der er større spillere, og niveauet er højere. Det går rigtig hurtigt med de spillere, der er i klubben. Man skal hele tiden være oppe på dupperne og være klar til tempoet, så man kan følge med. 

- Jeg er begyndt at vænne mig til at spille med drengene dernede, så det bliver bedre og bedre for hver træning, siger en optimistisk Mohamed Daramy.

Den unge kantspiller er i øjeblikket samlet med landsholdet, som lørdag gæster Moldova i VM-kvalifikationen.


Af Martin Schmidt
Torsdag 2. december
Onsdag 1. december