Luk

Daramy på bænken mod ramte tyrkere

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Sporting CP
Champions League gruppe C (19/10)
Oddset 3,05 3,35 2,35
bet365 3,10 3,30 2,30

Mohamed Daramy er med på bænken for Ajax, der tirsdag tager imod et uhyre skadesramt Besiktas-mandskab.

Tirsdag aften ruller Champions League-bolden igen, og i Amsterdam er der mulighed for dansk aktion i den ene af de to tidlige kampe.

Her tager Ajax nemlig imod tyrkiske Besiktas, men Mohamed Daramy må indlede kampen med at se til fra bænken sammen med Mohammed Kudus, da cheftræner Erik Ten Hag har set anden vej.

Det betyder, at spillere som Antony, Sebastien Haller og Dusan Tadic udgør de forreste tre pladser, mens Edson Alvarez, Steven Berghuis og Ryan Gravenberch er på midtbanen.

Hos Besiktas har træner Sergen Yalcin haft en stor hovedpine op til kampen, da tyrkerne er ramt af talrige skader.

Blandt andet sidder spillere som Domagoj Vida, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Welinton, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal og Rachid Ghezzal ude med skader.

Derfor er der altså flere ændringer hos Besiktas, der starter med Michy Batshuayi på toppen.

Ajax' startopstilling:
Remko Pasveer – Noussair Mazroui, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Daley Blind – Edson Alvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch – Antony, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Besiktas' startopstilling:
Ersin Destanoglu – Valentin Rosler, Serdar Saatci, Fabrice N'Sakala, Umut Meras – Kenan Karaman, Salih Ucan, Souza, Can Bozdogan, Ridvan Yilmaz – Michy Batshuayi.

Aftenens anden tidlige Champions League-kamp spilles mellem Inter og Shakhtar Donetsk. Startopstillingerne til kampen i Ukraine kan ses her.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

JesusChrist 18:30          
Et fuldstændig vanvittigt hold Ajax har. Jeg ser Real Madrid, Chelsea og City som favoritter til at vinde CL, men med Ajax som en dark horse
Footballfreakforever 18:33          
JesusChrist
Der er jeg uenig. Ser dem på ingen måde være foran hverken United, Liverpool, PSG eller Bayern. Kan godt ske, de kommer derefter, men så er de heller ikke bedre
JesusChrist 19:56          
Synes ingen af dem du nævner er oppe I gear. Især ikke PSG, dem ser jeg som at være ekstremt ubalanceret lige pt. Bayern kan man selvfølgelig aldrig afskrive. På en god dag, tror jeg godt at Ajax kan spille lige op, og måske endda vinde over de fleste hold
Pep Guardiola 20:01          
Det er heller ikke på dette stadie i sæsonen at de store hold skal være oppe i gear. Sæsonen afgøres i foråret. Peak Bayern vil jeg have som stor favorit mod Ajax any day. Jeg er dog enig i at det er et interessant Ajax-hold og niveauet er højt pt. Forudsætningerne er bare anderledes i Amsterdam kontra München/City/Liverpool/United/Chelsea.
JesusChrist 21:00          
Er det først i slutningen af sæsonen det skal afgøres?? Tænk, det vidste jeg virkelig ikke. Synes heller ikke at United og Liverpool så specielt skræmmende ud, da alt skulle afgøres sidste sæson. Ej heller Bayern, der intet kunne uden Lewa
Pep Guardiola 10:46          
Er det først i slutningen af sæsonen det skal afgøres?? Tænk, det vidste jeg virkelig ikke.
Nej, det skulle man i hvert fald ikke tro du vidste siden du taler om hvorvidt at et hold ikke er oppe i gear på dette stadie og derfor ikke kunne være større favoritter end Ajax. Men ja, det bliver afgjort i slutningen af sæsonen, nu ved du det.
Synes heller ikke at United og Liverpool så specielt skræmmende ud, da alt skulle afgøres sidste sæson. Ej heller Bayern, der intet kunne uden Lewa
Sidste år? Jeg snakker om i år. Hvorfor vil du dog bringe sidste år end i det, når dit postulat er at Ajax er blandt favoritterne? De var ikke engang med i slutspillet sidste år. Din logik er fraværende. Skal vi ikke bare holde os til i år?
Der kan det være at det hjælper på det at Liverpool igen har et forsvar som er fit, Bayern igen har Lewa og United nu har Ronaldo, Varane og Sancho.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober