Luk

Daugaard ny assistent for HB Køges kvinder

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Kim Daugaard har sagt farvel til HB Køges 1. divisionshold, da han i fremtiden skal være assistent for HB Køges kvindehold, som netop er blevet danske mestre.

Efter sommerferien bliver det en helt ny start for HB Køge, når Daniel Agger og Lars Jacobsen overtager ansvaret hos 1. divisionsklubben. 

Her var planen, at Kim Daugaard skulle fortsætte som assistenttræner, men det bliver alligevel ikke til noget. Daugaard har nemlig valgt at skifte herrefodbold ud med HB Køges kvindehold, som netop er blevet kåret til danske mestre i Gjensidige Kvindeligaen.

Og Daugaard ser frem til den nye udfordring, hvor han håber på, at han kan sætte sit præg på et spændende hold.

- Generelt set har kvindefodbolden været gennem en vild udvikling i løbet af de sidste par år, og niveauet stiger fra dag til dag samtidig med, at pigerne er så dedikerede. 

- Derudover er det vigtigt at kunne ruske op i sig selv, få nogle nye udfordringer og på den måde skærpe sine færdigheder. Selvfølgelig er det interessant at være med til at sætte sit præg på et nyt, stærkt hold med den gode talentmasse fra Danmark og det store netværk, som vi har gennem Capelli Sport og USA, udtaler Kim Daugaard til HB Køges hjemmeside.

47-årige Kim Daugaard nåede at være assistenttræner i HB Køge i næsten syv år.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 17. juni